Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Otvaranje parkirališta za bicikle i podela promotivnog materijala, kao i merenje krvnog pristiska

rss

16.09.2021.

Kako će se u Aleksincu obeležiti Evropska nedelja urbane mobilnosti.

Foto: Pexels / Pixabay

U petak 17. septembra postavljanje dva parkirališta za bicikle u pešačkoj zoni u ulici Knjaza Miloša. Kao i podela promotivnog materijala na štandu, postavljenog pored parkirališta za bicikle, u vidu majica, bedževa, cegera, zastavica, blokčića i 3 vrste flajera na temu Evropske nedelje mobilnosti i zdravih životnih stilova, u saradnji sa Savetom za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima.

U ponedeljak, 20. septembra u saradnji sa Crvenim krstom Aleksinac biće postavljen štand na platou ispred Centra za kulturu, na kome će građanima opštine Aleksinac biti meren krvni pristisak i nivo šećera u krvi. Takođe, dobiće korisne informacije na licu mesta od strane lekara za dalje očuvanje zdravlja.

Utorak 21. septembra, svi pristigli radovi na likovnom konkursu biće objavljeni na velikom LED ekranu na platou ispred Centra za kulturu i umetnost. Podela promotivnog materijala na štandu, postavljenog pored LED ekrana na platou ispred Centra za kulturu i umetnost, u vidu majica, bedževa, cegera, zastavica, blokčića i 3 vrste flajera na temu Evropske nedelje mobilnosti i zdravih životnih stilova, u saradnji sa Savetom za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Aleksinac i Savetom za zdravlje opštine Aleksinac.

Poslednjeg dana u sredu, 22. septembra biće zatvoren deo ulice Knjaza Miloša i deo ulice Momčila Popovića u periodu od 12.00 do 13.00 časova zbog šetnje funkcionera Opštine Aleksinac i članova Saveta za zdravlje opštine Aleksinac i Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Aleksinac sa promotivni majicama od zgrade Opštine Aleksinac do platoa ispred Centra za kulturu i umetnost i čitanje teksta u cilju promocije Evropske nedelje mobilnosti 2021. godine. posle šetnje sledi dodela nagrada najboljim radovima na likovnom konkursu u vidu trotineta, kaciga, bicikala i električnih trotineta.

Komentara: 0


# Aleksinac saobraćaj evropska nedelja urbane mobilnosti
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima