Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Отварање паркиралишта за бицикле и подела промотивног материјала, као и мерење крвног пристиска

rss

16.09.2021.

Како ће се у Алексинцу обележити Европска недеља урбане мобилности.

Фото: Pexels / Pixabay

У петак 17. септембра постављање два паркиралишта за бицикле у пешачкој зони у улици Књаза Милоша. Као и подела промотивног материјала на штанду, постављеног поред паркиралишта за бицикле, у виду мајица, беџева, цегера, заставица, блокчића и 3 врсте флајера на тему Европске недеље мобилности и здравих животних стилова, у сарадњи са Саветом за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима.

У понедељак, 20. септембра у сарадњи са Црвеним крстом Алексинац биће постављен штанд на платоу испред Центра за културу, на коме ће грађанима општине Алексинац бити мерен крвни пристисак и ниво шећера у крви. Такође, добиће корисне информације на лицу места од стране лекара за даље очување здравља.

Уторак 21. септембра, сви пристигли радови на ликовном конкурсу биће објављени на великом ЛЕД екрану на платоу испред Центра за културу и уметност. Подела промотивног материјала на штанду, постављеног поред ЛЕД екрана на платоу испред Центра за културу и уметност, у виду мајица, беџева, цегера, заставица, блокчића и 3 врсте флајера на тему Европске недеље мобилности и здравих животних стилова, у сарадњи са Саветом за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима општине Алексинац и Саветом за здравље општине Алексинац.

Последњег дана у среду, 22. септембра биће затворен део улице Књаза Милоша и део улице Момчила Поповића у периоду од 12.00 до 13.00 часова због шетње функционера Општине Алексинац и чланова Савета за здравље општине Алексинац и Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима општине Алексинац са промотивни мајицама од зграде Општине Алексинац до платоа испред Центра за културу и уметност и читање текста у циљу промоције Европске недеље мобилности 2021. године. после шетње следи додела награда најбољим радовима на ликовном конкурсу у виду тротинета, кацига, бицикала и електричних тротинета.


# Алексинац саобраћај европска недеља урбане мобилности
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима