Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Novi detalji o raskopanoj ulici

rss

28.03.2016. D. Ostojić

Najčešći razlog kada neki posao ne može biti urađen do kraja jeste novac. U slučaju ulice Dušana Trivunca, novca je bilo od samog starta, ali ulica ni do danas nije završena

Novi detalji o raskopanoj ulici

Skoro 200.000 evra budžetskih para opštine Aleksinac. I pored obezbeđenog novca, i pored raspisanog tendera ulica nikako da se završi. U razgovoru sa našim saradnikom iz Direkcije za izgradnju smo saznali par zanimljivih detalja:

"Po dogovoru krajnji rok za završetak ulice je bio decembar 2015. godine. Za sada se sa završetkom kasni skoro 3 meseca. Onda smo uradili aneks ugovora kako bismo produžili radove i na 2016. godinu, a kad će kompletna ulica biti završena, to zaista ne mogu da vam kažem." ističe naš sagovornik.

Uskoro će peti april, dan stradanja u opštini Aleksinac. Tog dana delegacije opštinskog i republičkog nivoa polažu venac na spomenik žrtvama NATO agresije.

Postavlja se pitanje, hoće li biti omogućen normalan pristup spomeniku, ili će ljudi tog dana morati u gumenim čizmama pred spomenik žrtvama NATO agresije.

Ovom prilikom šaljemo apel nadležnima sa molbom da se uozbilje, i porazmisle da li je 200.000 evra mali iznos za asfaltiranje ove ulice, jer igranka sa blatom u centru Aleksinca traje više od 6 meseci.

Komentara: 1


# Direkcija NATO radovi asfalt Dušana Trivunca
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+2) (-0)

    mara 28.03.2016.
    sigurno ce poceti opet da ceprkaju ispred izbora i onda ce cekati i sledeci mart,valjda ce dotada da prikupe ovaj pokradeni novac. Katestrofa


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima