Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Нови детаљи о раскопаној улици

rss

28.03.2016. Д. Остојић

Најчешћи разлог када неки посао не може бити урађен до краја јесте новац. У случају улице Душана Тривунца, новца је било од самог старта, али улица ни до данас није завршена

Нови детаљи о раскопаној улици

Скоро 200.000 евра буџетских пара општине Алексинац. И поред обезбеђеног новца, и поред расписаног тендера улица никако да се заврши. У разговору са нашим сарадником из Дирекције за изградњу смо сазнали пар занимљивих детаља:

"По договору крајњи рок за завршетак улице је био децембар 2015. године. За сада се са завршетком касни скоро 3 месеца. Онда смо урадили анекс уговора како бисмо продужили радове и на 2016. годину, а кад ће комплетна улица бити завршена, то заиста не могу да вам кажем." истиче наш саговорник.

Ускоро ће пети април, дан страдања у општини Алексинац. Тог дана делегације општинског и републичког нивоа полажу венац на споменик жртвама НАТО агресије.

Поставља се питање, хоће ли бити омогућен нормалан приступ споменику, или ће људи тог дана морати у гуменим чизмама пред споменик жртвама НАТО агресије.

Овом приликом шаљемо апел надлежнима са молбом да се уозбиље, и поразмисле да ли је 200.000 евра мали износ за асфалтирање ове улице, јер игранка са блатом у центру Алексинца траје више од 6 месеци.


# Дирекција НАТО радови асфалт Душана Тривунца
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима