Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Nepodeljena pomoć još iz maja meseca

rss

05.08.2014. D. Ostojić

Crveni krst Aleksinac još nije podelio humanitarnu pomoć za poplavljene, iako je Štab za vanredne situacije doneo odluku da se pomoć distribuira.

Nepodeljena pomoć još iz maja meseca

Od našeg sagovornika smo dobili sledeće informacije:

"U Prćilovici su u maju bile poplave.Štab za vanredne situacije opštine Aleksinac je doneo odluku da sepomognu najugroženije porodice. Centar za socijalni rad je dao spisak od 30 imena, najugroženijih, ali do danas ta pomoć nije podeljena. Stoji u magacinima Crvenog krsta.
Jedini ko je pomoć dobio je Dragan Todorović, koji se žalio predsedniku opštine. Nakon intervencije Nenada Stankovića njemu je pomoć isporučena. Ostalima još uvek nije."

Komentara: 5


# Centar za socijalni rad pomoć Crveni krst Nenad Stanković štab za vanredne situacije
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+15) (-12)

  Lazov 05.08.2014.
  Ne lupaj i ne lazi vise, dobices uskoro krivicnu prijavu, zivi bili pa videli...

 • (+9) (-4)

  Strasno 06.08.2014.
  Samo ti pisi. Krivicne prijave mogu da pisu samo za sebe. Ovoliko lopovluka ne pamti Aleksinac.

 • (+4) (-0)

  zubar ne laze 26.08.2014.
  Dusan Ostojic ne laze! Sve je istina u vezi crvenog krsta u Aleksincu. Gosp. Toplica Djordjevic je lopov, prevarant, alkoholicar i treba ga najuriti iz crvenog krsta.Svaka cast Dule sto si uvek na strani istine!

 • (+0) (-0)

  srbija majka 27.08.2014.
  Narode,posteni, zna li neko koliko je Dragan Crnogorac, politicki funkcioner, pokrao taj crveni krst i komesarijat za izbeglice? On ima sto funkcija, a rekose ne sme tako! Gde ide majka Srrija, kad nam jedan Crnogorac deli sudbinu u svim oblastima u gradu. Pljuju ga, napadaju a on pije,krade i politicke pare trosi! DOKLE?

 • (+3) (-0)

  Aktivista 29.08.2014.
  U Crvenom krstu postoje i mladji, sposobniji, pametniji, školovaniji ljudi od Toplice koji ionako znaju sve da rade i dugo su u poslu. Toplica posle svih komentara bi tebao i sam da bude" svestan" i da prepusti mladjima koji imaju više energije, volje i elana za posao od njega. Dosta mu je 2 mandata ali očigledno da niti on ima obraza niti je "nekome" stalo da stvari postavi na svoje mesto. Kome trebaju takvi rukovodioci. Pa nekome koji će preko njih lako da manipuliše....


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima