Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Na prodaju 22 vojna kompleksa, među njima i Klub vojske u Aleksincu

rss

17.11.2019. Niške vesti

Vojska Srbije ponudila je na prodaju 22 vojna kompleksa koji nisu neophodni za funkcionisanje vojske, a među njima se nalazi i jedan vojni kompleks iz Niša, jedan iz Aleksinca i dva iz Leskovca.

Na prodaju 22 vojna kompleksa, među njima i Klub vojske u Aleksincu

Direkcija je oglasila i prodaju vojnog kompleksa „Klub VS“ u Aleksincu, po početnoj ceni od 289.184 evra, vojni kompleks „Mira“, skladište u Leskovcu, po početnoj ceni od 868.948 evra i vojni kompleks skladišta „Vinarce“ u Leskovcu po početnoj ceni od 168.109 evra. Najskuplji vojni objeka,t od 22 koja su nponuđena na prodaju, je Carina u Smederevu čija je početna prodajna cena 2,4 miliona evra.

U oglasu koji je objavila Republička direkcija za imovinu navedeno je da se prodaje vojni kompleks „Medoševac“, skladište u Nišu, sa osam objekata ukupne površine nešto više od 790 kvadrata. Početna kupoprodajna cena je snižena i iznosi 1.140.877 evra.

Među ponuđenima je još i pet vojnih kompleksa u Novom Sadu, dva u Beogradu i po jedan u Beloj Crkvi, Mladenovcu, Valjevu, Vršcu, Zaječaru, Knjaževcu, Somboru, Surdulici i Užicu. Ovi vojni centri bili su skladišta, klubovi vojske, vežbališta, kasarne a ponuđena je i jedna komanda.

Komentara: 0


# dom vojske prodaja
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima