Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

На продају 22 војна комплекса, међу њима и Клуб војске у Алексинцу

rss

17.11.2019. Нишке вести

Војска Србије понудила је на продају 22 војна комплекса који нису неопходни за функционисање војске, а међу њима се налази и један војни комплекс из Ниша, један из Алексинца и два из Лесковца.

На продају 22 војна комплекса, међу њима и Клуб војске у Алексинцу

Дирекција је огласила и продају војног комплекса „Клуб ВС“ у Алексинцу, по почетној цени од 289.184 евра, војни комплекс „Мира“, складиште у Лесковцу, по почетној цени од 868.948 евра и војни комплекс складишта „Винарце“ у Лесковцу по почетној цени од 168.109 евра. Најскупљи војни објека,т од 22 која су нпонуђена на продају, је Царина у Смедереву чија је почетна продајна цена 2,4 милиона евра.

У огласу који је објавила Републичка дирекција за имовину наведено је да се продаје војни комплекс „Медошевац“, складиште у Нишу, са осам објеката укупне површине нешто више од 790 квадрата. Почетна купопродајна цена је снижена и износи 1.140.877 евра.

Међу понуђенима је још и пет војних комплекса у Новом Саду, два у Београду и по један у Белој Цркви, Младеновцу, Ваљеву, Вршцу, Зајечару, Књажевцу, Сомбору, Сурдулици и Ужицу. Ови војни центри били су складишта, клубови војске, вежбалишта, касарне а понуђена је и једна команда.


# Дирекција војска дом војске продаја
@mo_i_vs @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима