Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

I vojni orkestar iz Niša na humanitarnom koncertu „Mladi za Teodoru“

rss

11.02.2019.

Savet za socijalna pitanja i Savet za humanitarne aktivnosti Kancelarije za mlade Grada Niša u saradnji sa organizacijom „Nađi Raula“, a uz podršku brojnih mladih izvođača i bendova u utorak, 12. februara organizuju humanitarni koncert za Teodoru Cvetanović, dvogodišnje dete koje boluje od autoimune bolesti HLH, hemofagocitna linfo hitiocitoza, D76.1. Koncertu se priključio i vojni orkestar iz Niša, koji će među prvima nastupiti u utorak na koncertu.

I vojni orkestar iz Niša na humanitarnom koncertu „Mladi za Teodoru“

„Pozivamo sve ljude dobre volje da dođu i priključe se koncertu. Svaka pomoć je dobrodošla. Apelujemo na građane da se priključe ovoj akciji ili da doniraju prilog humanitarki Marini Adamović“,  poručuju organizatori.

Teodora Cvetanović iz Aleksinca stara je 15 meseci i boluje od autoimune bolesti hemofagocitna limfohistiocitoza (HLH), prima hemioterapiju već jako dugo, a za potpuno izlečenje potrebna joj je transplantacija koštane srži u bolnici u Bolonji. Inače, Teodirini roditelji su nju dobili posle višegodišnje borbe za proširenje porodice.

Minimalna cena karte na koncertu je 200 RSD, ali gornja granica dobročinstva nije ograničena.

„Cena karte je 200RSD, ali svako ko može više da pomogne, to može da učini. Ukoliko neko nije u prilici da dođe na koncert, novčana sredstva može da uplati i na Teodorin račun. Karte se mogu pronaći u Banci dobročinstva kod naše humanitarke  Marine Adamović, ali je moguće i da se kupe na sam dan koncerta, gde će i stajati kutija za priloge“ – poručuju organizatori.

Koncert se održava u utorak, 12. februara od 19.30h u velikoj Sali Doma Vojske u Nišu. Nastupaju: deca vrtića „Oksford“, Nije svejedno bend, Voodoo Bend, učenici Pravno-poslovne škole, Đorđe Marković, Bane Naumović i brojni drugi mladi izvođači. Ovim sjajnim imenima se priključuje i vojni orkestar iz Niša. Voditelji programa su Marjan Zdravković i Tatjana  Dinić. Veliku pomoć organizaciji koncerta dao je i General Milosav Simović, ali i humanitarka Marina Adamović.

Podsećamo da Teodori možete pomoći i uplatom novčanih sredstava na Dinarski račun: 160-503248-40 i devizni račun 00-540-0002662.2. ali i slanjem poruke sa sadržajem 494 na 3030.


# Niš koncert humanitarna pomoć vojni orkestar Milosav Simović Teodora Cvetanović
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima