Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

И војни оркестар из Ниша на хуманитарном концерту „Млади за Теодору“

rss

11.02.2019.

Савет за социјална питања и Савет за хуманитарне активности Канцеларије за младе Града Ниша у сарадњи са организацијом „Нађи Раула“, а уз подршку бројних младих извођача и бендова у уторак, 12. фебруара организују хуманитарни концерт за Теодору Цветановић, двогодишње дете које болује од аутоимуне болести ХЛХ, хемофагоцитна линфо хитиоцитоза, Д76.1. Концерту се прикључио и војни оркестар из Ниша, који ће међу првима наступити у уторак на концерту.

И војни оркестар из Ниша на хуманитарном концерту „Млади за Теодору“

„Позивамо све људе добре воље да дођу и прикључе се концерту. Свака помоћ је добродошла. Апелујемо на грађане да се прикључе овој акцији или да донирају прилог хуманитарки Марини Адамовић“,  поручују организатори.

Теодора Цветановић из Алексинца стара је 15 месеци и болује од аутоимуне болести хемофагоцитна лимфохистиоцитоза (ХЛХ), прима хемиотерапију већ јако дуго, а за потпуно излечење потребна јој је трансплантација коштане сржи у болници у Болоњи. Иначе, Теодирини родитељи су њу добили после вишегодишње борбе за проширење породице.

Минимална цена карте на концерту је 200 РСД, али горња граница доброчинства није ограничена.

„Цена карте је 200РСД, али свако ко може више да помогне, то може да учини. Уколико неко није у прилици да дође на концерт, новчана средства може да уплати и на Теодорин рачун. Карте се могу пронаћи у Банци доброчинства код наше хуманитарке  Марине Адамовић, али је могуће и да се купе на сам дан концерта, где ће и стајати кутија за прилоге“ – поручују организатори.

Концерт се одржава у уторак, 12. фебруара од 19.30х у великој Сали Дома Војске у Нишу. Наступају: деца вртића „Оксфорд“, Није свеједно бенд, Воодоо Бенд, ученици Правно-пословне школе, Ђорђе Марковић, Бане Наумовић и бројни други млади извођачи. Овим сјајним именима се прикључује и војни оркестар из Ниша. Водитељи програма су Марјан Здравковић и Татјана  Динић. Велику помоћ организацији концерта дао је и Генерал Милосав Симовић, али и хуманитарка Марина Адамовић.

Подсећамо да Теодори можете помоћи и уплатом новчаних средстава на Динарски рачун: 160-503248-40 и девизни рачун 00-540-0002662.2. али и слањем поруке са садржајем 494 на 3030.


# Ниш концерт хуманитарна помоћ војни оркестар Милосав Симовић Теодора Цветановић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима