Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Spajaju se javna preduzeća za komunalne usluge i puteve?!

rss

19.05.2016. D. Ostojić

Grupa zaposlenih u Komunalnom preduzeću u Aleksincu nas je kontaktirala sa informacijom da se u redovima opštinske vlasti ozbiljno razmišlja o spajanju Komunalnih usluga i Preduzeća za puteve.

Spajaju se javna preduzeća za komunalne usluge i puteve?!

"Trenutno se razmišlja da li da se ide na likvidaciju Preduzeća za puteve ili ne. Do ujedinjenja bi trebalo da dođe vrlo brzo, a kao razlog se navodi problem u poslovanju Preduzeća za puteve. Mi zaposleni u Komunalnom strahujemo da to ne uveća broj radnika Komunalnih usluga zbog čega ćemo biti u situaciji da moramo da otpuštamo radnike." ističe naš sagovornik.

Potvrdu ove vesti nismo uspeli da saznamo, sagovornici u redovima lokalne vlasti su nam rekli da ne mogu da izlaze u javnost sa bilo kakvim informacijama na tu temu pre formiranja lokalne vlasti.

Da li će zaposleni u Preduzeću za puteve ostati bez posla, ili će spajanjem sa Komunalnim uslugama biti rešen problem isplate zaostalih zarada, ostaje da se vidi.

Ono što je sigurno jeste da se na ovu temu razgovara i traži najbolje rešenje, kako za opštinski budžet, tako i za zaposlene.

Komentara: 3


# Komunalne usluge JP Preduzeće za puteve JP
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+9) (-0)

  Branko 19.05.2016.
  Bravo za rukovodstvo direkcije za puteve.Dovedite ih u komunalne usluge da i njih stave na noge pa ih posle udomite kao gradske vecnike.

 • (+12) (-3)

  Gruja 20.05.2016.
  Losa informacija. Putevi ostaju, inspektor Milosevic Djuza ce biti direktor. Komunalno ostaje bivsi direktor Markovic Buda, a direkcija se gasi i dolazi u opstinu gde ce direktor biti inspektor Markovic Dalibor. Inspektorka Danijela ce voditi KLER. Svi inspektori u direktore.

 • (+1) (-0)

  Milos 23.05.2016.
  Trebalo bi da tako bude. Konacno da mladi ljudi preuzmu da vode ovaj grad. Navedeni mladi momci su dobri ljudi. Valjda ce nam biti makar malo bolje.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima