Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Javni poziv za podsticajna sredstva za pčelarstvo

rss

18.04.2013. Aleksandar Gvozden

Raspisan je Javni poziv za podsticajna sredstva za investicije u poljoprivredna gazdinstva koja se bave pčelarstvom.

Javni poziv za podsticajna sredstva za pčelarstvo

Fond za razvoj poljoprivrede opštine Aleksinac raspisao je Javni poziv za podsticajna sredstva za investicije u poljoprivredna gazdinstva koja se bave pčelarstvom.

Pomenuta podsticajna sredstva biće iskorišćena za nabavku nove opreme i to: svih tipova košnica, delova košnica i opreme za pčelarenje.

Pravo na korišćenje podsticaja imaju fizička lica - nosioci ili članovi registrovanog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva na teritoriji opštine Aleksinac koji su kupili opremu u periodu od 01.01. do 31.05.2013. godine ili dostavili profakture do 31.05.2013.

Inače, finansijska sredstva predviđena za realizaciju ovog konkursa iznose 500.000,00 dinara i to isključivo kao namenska i bespovratna sredstva. Maksimalni iznos po korisniku je 40.000,00 dinara.

Zahtev za dodelu podsticaja dostavlja se preko pisarnice Opštinske uprave od 7 do 15 časova, a naslovljeno na odsek za poljoprivredu "Fond za razvoj poljoprivrede opštine Aleksinac". Zahtev se podnosi na obrascu koji se može preuzeti u zgradi Opštinske uprave Aleksinac ili na sajtu www.aleksinac.org, na stranici Fonda za razvoj poljoprivrede.

Rang lista kandidata biće objavljena 5. juna na oglasnoj tabli opštine Aleksinac.

Konkurs je otvoren od 15.04. do 31.05.2013. godine.

Komentara: 0


# investicije Fond za razvoj fond za razvoj poljoprivrede
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima