Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Nekadašnji Dom vojske postaje DIS-ov market

rss

06.08.2020. Aleksinac.net

Trgovinski lanac prehrambenih proizvoda DIS ipak otvara radnju i u Aleksincu. Ono što je do sada bio gradski trač, sada je potvrđeno tablom izvođača radova ispred objekta.

Nekadašnji Dom vojske postaje DIS-ov market

Krajem jula počeli su radovi na sređivanju nekadašnjeg Doma armije sečom drvoreda koji je bio u dvorištu, što je uznemirilo građane Aleksinca i izazvalo reakciju medija iz regiona.

Kraj radova je planiran za 4. novembar, kako je napisano na tabli izvođača radova. Na njihovom sajtu već su istaknuti oglasi za zaposlenje u novom marketu.

Komentara: 2


# dom vojske DIS market
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+19) (-6)

    S 09.08.2020.
    Gledajte da im dozvolite da poseku što više drveća ispred objekta, da bude što više golo, i obavezno da betoniraju - da se slučajno ne vidi zelena površina nigde....jer to je obeležje vaše štetočinske vlasti, gde god da se pojavite sečete i uništavate. To je, inače ono "N" u nazivu vladajuće stranke... A inače vam svaka čast što ste prodali ovakav objekat jednoj buržujskoj firmi! Pošto u varoši treba još konkurencije našim lokalnim i malim privrednicima! Neka pocrkaju, jel da? Što više megamarketa, hipermarketa...sve samo "mega" i "hiper"...samo još prašak protiv buva da nabavite, da se zaprašite, pa ste ušli u srednji vek. Još da se čuje za koliko ste ga prodali i gde će te pare da odu....da ne kažem sad "u čiji džep"....gledajte od njih još jednu fontanu da podignete...istu ovakvu funkcionalnu - to nam treba. Niste mogli objekat da poklonite muzeju, jel? Pošto je "muzej" koji imamo na tako visokom kuturnom nivou (taman koliko i prosečan naprednjak) da svakog meseca dobijamo novu izložbu i novu postavu (inače sam ironičan...da ne pomisli neko da je stvarno tako)...a stalna postavka (u Špartaljevoj kući) je bukvalno jedno-te-isto zadnjih bar 40 godina, a bojim se i duže. Samo vi punite džepove buržoaziji i krupnim kapitalistima....na kraju sve dođe na svoje....

  • (+7) (-9)

    pepa prase 14.08.2020.
    Da li je vlasnik objekta opstina ili grad a sto se tice konkurencije ona je valjda potrebna jer cene nekih artikala su van pameti Posto si pun mrznje mogao bi da tu energiju potrosis na nesto pametnije na primer pocupas korov sa trotoara pored reke


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima