Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

У Дому културе концерт Шобић трибјут бенда

rss

28.02.2019. Јужне вести

Нумере познатог музичара, композитора и текстописца Миладина Шобића у алексиначком Дому културе извешће трибјут бенд у коме певају и свирају два музичара, а њихов концерт на коме ће извести култне песме овог кантаутора ће се одржати у петак 1. марта.

У Дому културе концерт Шобић трибјут бенда

Организатори концерта кажу да је Шобић трибјут бенд добио ексклузивно право Миладина Шобића да наступа и изводи његове познате композиције. Публици у Алексинцу ће се представити певач и гитариста Вања Радовановић који је прошле године представљао Црну Гору на Песми Евровизије и виолиниста Ђуро Којић.

Миладин Шобић је оставио дубок и неизбрисив уметнички траг на територији целе СФРЈ семдесетих и почетком осамдесетих година прошлог века, па смо очекивали леп оџив припадника генерација које су тада имале прилику да студирају, воле и сањаре уз његову музику, али нас је обрадовало велико интересовање и младих за концерт - кажу организатори.

То је и најбољи доказ да су песме овог уметника, који је пре више од три деценије повукао са музичке сцене, како кажу, ипак преживеле и да и даље налазе пут до нове публике.

Карте за наступ Шобићевог трибјут бенда су у продаји по цени од 250 динара, а концерт почиње у 20 сати.


# Центар за културу и уметност дом културе Миладин Шобић
@cekulaleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима