Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Отказана још једна представа, вечерас гостује Ћустић

rss

22.11.2018.

Још једна представа најављена за фестивал ПИП је отказана, овог пута, како кажу организатори, због болести глумаца

Отказана још једна представа, вечерас гостује Ћустић

Због болести глумаца представа "Црна кутија" неће бити изведена вечерас на фестивалу, кажу из алексиначког Центра за културу, а могуће је вратити унапред купљене карте.

Уместо ње ће бити изведена представа „Дервиш и смрт”, такође из Београдског драмског позоришта. Овај комад рађен је по роману Меше Селимовића, а режирао га је Слободан Ћустић, а у представи поред Ћустића игра и Милош Лазић.

Представа „ЦРНА КУТИЈА” Београдског драмског позоришта, која је планирана за 22. новембар 2018. године у 20:00 сати, је ОТКАЗАНА. Уместо ове представе, у истом термину (али у ревијалном делу Фестивала) биће одиграна представа „Дервиш и смрт” истог позоришта.

Сви они који су купили улазнице за представу „Црна кутија”, а не желе да погледају представу „Дервиш и смрт”, могу своје улазнице да врате на билетарници Дома културе у Алексинцу, стоји у саопштењу Центра за културу и уметност Алексинац.

Ова представа неће бити у такмичарској конкуренцији.

Подсетимо да је Ћустић поручио да је представу са Сергејем Трифуновићем требало још раније отказати, јер се радио о очигледном сукобу интереса.


# Центар за културу и уметност позориште фестивал Фестивал првоизведених представа Сергеј Трифуновић Слободан Ћустић
@cekulaleksinac @WhistlerDick @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима