Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одржана аудиција за "Србија у ритму Европе"

rss

05.03.2011. Извор: Општина Алексинац

Данас је општину Алексинац посетио тим едукатора из Београда, који ради на реализацији пројекта „Србија у ритму Европе“.

Одржана аудиција за
Циљ данашње посете био је организовање аудиција у свим основним и средњим школама наше општине (Алексинац, Ал. Рудник, Житковац, Тешица и Суботинац), као и одабир 300 ученика који ће учествовати у снимању културно-забавне емисије о Алексинцу, која ће бити емитована на ТВ Б92.

Поред осталог, одабрани основци и средњошколци ће у оквиру програма пројекта проћи и бесплатну едукацију и то у виду 4 различите секције: хор, модеран плес, фолколор и водитељство. Секцију ће водити ТВ лице, водитељ Игор Карадаревић (Јутарњи програм РТС, "Европско лице", "Једна песма, једна жеља" и др.)

По завршетку едукација, у центру Алексинца биће организован концерт на којем наступају деца са познатим певачима забавне музике (Марија Шерифовић, Саша Ковачевић, Алекса Јелић, Емина Јаховић, Ана Штајдохар и др.), а велико финале пројекта одржаће се у месецу јуну 2011. године, у Сава Центру у Београду.


# Марија Шерифовић Житковац Тешица
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима