Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Александра Павловић нова председница КК "Велимир Рајић"

rss

26.01.2015. В. Рајић КК, Радио Алексинац

На седници Скупштине Књижевног клуба „Велимир Рајић“, одржаној прошле недеље, у редовној процедури једногласно је изабрано ново руководство.
Нови председник клуба у овом првом мандату биће Александра Павловић.

Александра Павловић нова председница КК "Велимир Рајић"

На седници Скупштине књижевног клуба "Велимир Рајић", одржаној 23. јануара 2015. године, у редовној процедури, једногласно је изабрано ново руководство. Извршни одбор у наредном мандату чини ће Александра Павловић (уједно и новоизабрана и председница Књижевног клуба), Мирољуб Николић (подпреседник клуба), Светлана Биорац - Матић (благајник), Маја Радоман Цветићанин и Мирјана Ивановић.

Како је за радио Алексинац потврдила Павловићева, због ефикаснијег рада смањен је и број чланова Извршног одбора са 9 на пет чланова.

Књижевни клуб ће се укључити у обележавање Савиндана, па ће у Центру за културу и уметност у Алексинцу сутра од 18 часова бити организовано књижевно вече „Светосавском стазом“, посвећено првом архиепископу и просветитељу српском Светом Сави.

 


# Велимир Рајић Велимир Рајић књижевни клуб Радио Алексинац Светлана Биорац Матић Александра Павловић Мирољуб Николић Маја Радоман Цветићанин Мирјана Ивановић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима