Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Отворено писмо наставника школе Љупче Николић

rss

11.09.2014.

У отвореном писму, достављеном уреднику портала Алексинац.Нет, износе се озбиљне оптужбе, да је у школи атмосфера јако лоша, али оно што посебно брине јесте што наставник школе отворено тврди да је реч и о претњама горим него у доба петооктобарске револуције.
Писмо преносимо у целости, без икаквих додатака или измена.

Отворено писмо наставника школе Љупче Николић

Поштовани,

У школи "Љупче Николић" радим више од 25 година и променио сам 3 директора и оно што одговорно тврдим је да оваква атмосфера и овакав начин смењивања директора никад није био, па чак и после петооктобарских промена.

Чак и кад је кандидат ДС, Слободан Петровић, заменио Драгана Стевановића, борба је била колико-толико фер, а што је још важније, колектив је остао уједињен и функционисао висе него добро.То су чак и коментарисали надзорници који су били одушевљени јер су бивши директор, Драган, тадашњи, Слободан и будући, Лела, заједно радили за добробит школе, што се и види по успесима школе.

Не желим да браним никог, па ни Лелу, она је била одличан директор, и не мислим да ће неко други да буде бар исто тако успешан, али ствар је у томе што је ово толико прљава игра, да се прети, позива, подмеће и опет прети да нам је у школи свима мука.

Желимо само да можемо нормално да радимо, да нас коначно власт пусти да се бринемо за децу а не за то да ли ће неки Топлица да дође сутра и да нас малтретира и отпусти јер нисмо гласали за њега.

А и још нешто се питам-докле ће свако да тумачи закон онако како му одговара а не како је написано?

 


# Љупче Николић ОШ Алексинац.Нет Слободан Петровић
@aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима