Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Бобана нико није звао из власти

rss

12.11.2014. Д. Остојић

Бобану Ранђеловићу, председнику ОО ДС Алексинац је неко исекао каблове кочионог система.
Сумњу на цео случај баца податак да ауто није обијен, већ су непознати починиоци исекли инсталације кочионог система.

Бобана нико није звао из власти

Нема потврде да је цео догађај политички мотивисан, али истрага која је у надлежности МУП-а, ће дати званичне резултате.

Оно шта мене разочарава у целој причи јесте да нико од политичара локалне власти није узео телефон, и да позове тог Бобана Ранђеловића и пита га како је и да ли му треба нека помоћ око целе ситуације.

Невезано за политичку припадност, постоје тренуци када политичари колико год се политички неслагали, треба да буду људи. Очекивао сам да ће бар челни људи општине, Чеда, Неша, Грујица, да позову и питају како је. Или Данијела Петковић и Виолета Поповић које су том Бобану биле другаице из гимназије.

Политика је толико угушила људско у нама, да политичаре више не потреса ни чињеница да је неко могао да страда, или да му се деси нека несрећа.

Не заборавите браћо и сестре на власти, данас је ваша власт, а проћи ће за пар година и тај медени месец напредњака, као што је прошао и Слобин, и Коштуничин, и Ђинђићев и Тадићев. Зрели политичари док су на власти, се према политичким противницима односе онако како би и сами волели, да се нека будућа власт према њима односи када буду отишли у опозицију.

 


# Бобан Ранђеловић Душан Остојић Данијела Петковић Виолета Поповић аутомобил саботажа
@zubarcina @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима