Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Зашто ме толико мрзите?

rss

12.01.2016. Душан Остојић

У два дана ове недеље сам по пар сати провео у алексиначком Супу. Давао сам изјаве по кривичним пријавама које су против мене поднели функционери општине Алексинац.

Зашто ме толико мрзите?

Инспектори Мупа су били професионалци, имали су крајње професионалан приступ, и мени као странци, и предмету по ком поступају.

Зашто о свему овоме пишем? Два су основна разлога:
1. Да јавности предочим шта се дешава, да не би кружиле неке неистините приче
2. Да пронађем одговор на питање "алексиначки политичари и директори на власти, зашто ме толико мрзите?"

Ко је поднео кривичне пријаве против мене:
1. Председник општине Ненад Станковић
2. Помоћница председника општине Данијела Петковић
3. Директорка ПУ Лане, Виолета Поповић
4. Директор Дома здравља, Др Родољуб Живадиновић

Кренимо са детаљима. Неша и његова помоћница Данијела тврде да сам извршио кривично дело преваре тј. да сам добио стоматолошку столицу од донатора и да сам уместо за потребе пројекта нову стоматолошку столицу и опрему искористио за себе. Стара прича, која постаје досадна, али изгледа Неша и Данијеле мисле да ако је сто пута понове народ ће почети да верује у ту причу, па ће онда лако моћи да се маше кривичном пријавом и на крају ће испасти да је Остојић криминалац, лопов и преварант.

И ето нека им и то буде задовољство и нека уживају.

У другој кривичној пријави директорка Виолета се обраћа полицији и тужилаштву у име 121 потписаног радника ПУ Лане са молбом да их ове институције заштите од новинских текстова које објављује Душан Остојић на сајту www.aleksinac.net

У трећој пријави директор Дома здравља Др Родољуб Живадиновић тврди да се плаши за свој живот јер сам му претио смрћу на дан када сам добио отказ. Претњу сам изнео њему у лице у његовој канцеларији пред присутним сведоком.
Наравно да је и то нетачно, али Боже мој, мртвом вуку је лако реп мерити, каже наша пословица.

У овој борби и у овим данима, и месецима и годинама је све њихова победа у борби против мене. Дали су ми отказ, поднели девет различитих пријава, од Унса, полиције и тужилаштва. Ко зна шта ће им још све пасти на памет. Богу хвала па постоји и она стара народна пословица" не зна се шта доноси дан, а шта ноћ, час се коло среће окрене".

Руководећи се тим начелом шаљем искрену поруку и добронамеран савет председнику Станковићу, и помоћници Данијели, и директорки Виолети, и директору Родољубу" аман људи што ме толико мрзите? Сетите се да је и Римско и Турско и Аустроугарско царство пропало, пропашће и ваше, па и Легија је постројавао генералштаб и полицију и мафију па је за пар година завршио у Забели у ћелији 2x2. Седните па се попричајте сами са собом, и израчунајте вреди ли вам та сетва, којом сејете зло људима, застрашивањем и отказима? Час проће та проклета страст звана власт, ал' шта после?

 


# председник општине Душан Остојић Родољуб Живадиновић Данијела Петковић Виолета Поповић Ненад Станковић кривична пријава
@zubarcina @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима