Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Прослава Савиндана у Техничкој и Пољопривредној школи

rss

28.01.2017. aleksinac.biz

И ове године Техничка школа „Прота Стеван Димитријевић“, као и Пољопривредна школа „Шуматовац“, достојно су обележиле школску славу Светог Саву.

Фото: Душан Стевановић

На почетку прославе пресечен је славски колач, а затим је уследио програм који су припремили ученици и наставници школе.

Програм је отворила Химна Светом Сави у извођењу хора и оркестра Техничке школе „Прота Стеван Димитријевић“ а под вођством професора музичке културе Миље Миловановић, који су имали још две засебне музичке тачке.

Након тога уследила је кратка представа са елементима рецитала о животу и раду Светог Саве, који су, под будним оком професорки српског језика и књижевности Алексиандре Павловић и Ане Пејић, извели учесници драмско рецитаторске секције.

Затим је наступила Пољопривредна школа „Шуматовац“ са својим програмом. На крају програма изведена је тачка фолклорне секције Техничке школе “Прота Стеван Димитријевић”, сплет шопских игара, коју је ове године припремала професор Маја Нешић.

Фото: Душан Стевановић

Школској слави је присуствовало мноштво родитеља,ђака, пријатеља, као и представници локалне самоуправе на челу са председником општине Ненадом Станковићем.

Душан Стевановић


# прослава Маја Нешић Пољопривредна школа Шуматовац школе Техничка школа Прота С. Димитријевић Душан Стевановић прота Стеван Димитријевић Свети Сава Миље Миловановић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима