Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Проблеми са расветом у Лужану

rss

23.09.2015.

Мештани Лужана муку муче са уличном расветом.

Проблеми са расветом у Лужану

Дејан С. нам је појаснио детаље због којих је одлучио да изађе јавност:

"У Лужану је увече мркли мрак. Царство за лопове. Улично светло гори само на пар места. И да парадокс буде веће на тим местима светло гори и дању и ноћу више од шест месеци. У остатку села светла увече нема месецима. Сијалице се мењају спорадично." тврди Дејан С.

Дејана смо питали зашто је и када настао проблем?

"Све је кренуло од момента када смо сменили председника месне заједнице. Тај председник је био директор са директором Дирекције. Не могу да тврдим, али ми све личи да се Живадиновић свети Лужанцима, јер су поставили ванстраначку личност за председника несне заједнице, уместо његовог активисту из СПС-а".

У наставку разговора покушали смо да сазнамо да ли се о овом проблему неко од мештана обраћао Дирекцији?

"Лично сам ишао код Драгослава Живадиновића у Дирекцију на разговор. Доживео сам велику непријатност. Директор ми је рекао да нема шта да разговара самном. Буквално ми је рекао "замисли кад би сад сваки сељак из 72 села општине решио да дође да се жали на нешто, на шта би то личило". Уз све то ми је рекао да се обратим председнику МЗ Лужане и да он дође на разговор. Иначе све ме је ово погодило, јер сам велики борац за бољи живот Лужана. Члан сам СНС-а те сам одлучио да се за савет обратим председнику општине Ненаду Станковићу." тврди Дејан С.

 


# Драгослав Живадиновић струја ЕПС Дирекција расвета Лужане Електродистрибуција Југоисток
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима