Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Мештани Алексиначког Рудника: "Под хитно сменити садашњег председника месне заједнице"

rss

05.04.2019.

Група грађана Алексиначки рудник је у свом Фејсбук статусу јасно нагласила да су незадовољни радом председника месне заједнице на Алексиначком Руднику, Ђорђа Дурмишевића.

Мештани Алексиначког Рудника: "Под хитно сменити садашњег председника месне заједнице"

"Под хитно сменити председника месне заједнице и поставити људе из насеља који би допринели и његовом бољитку!!!", јасно су нагласили мештани Рудника у свом Фејсбук статусу који можете погледати овде.

"Имамо пример самовлашћа једне особе која има улогу и као председник, и потпредседник, и као секретар и сам Савет МЗ. Састанци МЗ се не држе легитимно и по статуту. Одлуке које се доносе нису валидне... Неки људи који су потписани као чланови или нису ту, или не узимају активно учешће у раду Савета. Тотална неорганизација и апсолутна нефункционалност Савета као неког управљачког тела у насељу! Желимо да искажемо своју забринутост као грађани овог насеља што се за доста проблема у насељу ништа не чини да се она реше, већ се, наводно, одвијају неке друге радње о којима се у насељу све чешће прича. Желимо активне представнике нашег насеља, истакнуте људе који су својим деловањем допринели побољшању имиџа насеља, који су истакнути у друштву и неспорног угледа.", рекли су администратори Фејсбук странице Група грађана Алексиначки Рудник, за наш портал.

Молимо надлежне да испитају овај случај и ураде све што је у њиховој моћи.


# Алексиначки Рудник Фејсбук Ђорђе Дурмишевић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима