Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Град боље украшен него претходних година

rss

03.01.2017. алексинац.биз

Ове године расвета у Алексинцу, поводом Нове године, нешто је боља него у претходном периоду.
Чаршија изгледа лепше, импозантније, раскошније него раније и приметно је да је Комунално предузеће набавило нове лампионе.

Дом културе Фото Душан Стевановић

Наравно, лампиона никада доста. Могло је то да изгледа много раскошније али причу већ знамо, да пара није било довољно …

Због тога смо питали грађане Алексинца, шта мисле о овогодишњем украшавању града.

Драган Голубовић, програмерВиди се да су се надлежни у Комуналном потрудили да пријатно изненаде Алексинчане. Украшавање града је много боље него претходних година али могло је да се стави још лампиона. Било би још лепше. Надам се да ће следеће године град докупити украсе и да ће бити још лепши. Ипак, морам да кажем да сам страшно разочаран пијачним тезгама које су постављене у самом центру града и које су ругло.Довољно је отићи само до Ниша или Соко бање и видети како продавци новогодишње расвете имају врло лепе, стилски украшене, дрвене кућице.

Жика Станковић, власник кафане Тиха ноћБоље, свакако боље, него раније. Па и ми треба да личимо на пристојан град. Треба само путовати и видети, како то раде други и биће све у реду, а сада журим да организујем прославу за Нову годину. Шта ће да попијете ?

Милош Вељковић, предузетник у СловенијиЈа сам свој град, увек, волео и волећу га. Лепше јесте али није сјајно. Треба видети како то Словенци, Аустријанци, Италијани и остали раде. Није све у парама, треба имати и мало маште и добре воље. Чудно ми је да се једино у Алексинцу не организује нека свирка, нека окупљања на Тргу код фонтане. Било би пуно младих, а не верујем да наша општина нема „пријатеље“ који би то финансирали, као у осталим градовима Србије. Не мора се даље ићи од Ниша и Крушевца.где ће млади Алексинца, у главном, провести Нову годину

Текст и фото Душан Стевановић


# општина расвета Душан Стевановић Нова година Драган Голубовић Милош Вељковић украшавање
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима