Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Диван гест - поклонио лап топ надареној ученици

rss

18.10.2013.

На вест да је покренута хуманитарна акција, за алексиначку ученицу генерације, Јовану Банковић, власник фирме Хепицентар, Бобан Ранђеловић је одлучио да се одазове позиву и поклони нов лап топ.

Јована Банковић је млада и успешна девојчица, завршила је средњу школу као ђак генерације. Иницијативу да се помогне Јовани, покренула је Биљана Јеленић, радник Центра за социјални рад у Алексинцу коју смо замолили за коментар.

"По природи посла се стално сусрећем са људима којима је помоћ неопходна. За Јовану Банковић знам да је дете за пример, млада успешна, поштена и искрена. Ђак генерације у Гимназији, сада је на Математичком факултету у Београду. Сигурна сам да ће јој лап топ бити од велике помоћи."

Бобан Ранђеловић, донатор новог лаптопа није желео да се његовом гесту даје публицитет, али смо у разговору са њим сазнали интересантне детаље.

"Ја заиста не желим да испадне да се сад хвалим. Помажем колико могу, помагао сам и пре,  помагаћу и надаље. И сам сам студирао факултет у коме је математика била основ учења, и сигуран сам да ће Јовани на Математичком факултету, лап топ и савремени софтвери из те области олакшати студије и припрему испита. Морам да споменем и жену која је иницирала целу акцију, Биљану Јеленић из Центра за социјални рад у Алексинцу."

Алексинац.Нет подржава све хуманитарне активности, и информацијама на ове теме жели да се захвали људима који су у ова тешка еконоска времена одлучили да буду хумани. Најискреније честитамо Бобану Ранђеловићу и Биљани Јеленић на успешно покренутој и завршеној хуманитарној акцији.

 


# Бобан Ранђеловић Јована Банковић Биљана Јеленић Алексинац.Нет
@aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима