Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Бугарска поново актуелна за грађане Србије

rss

22.03.2016. Саша Марковић Гидра

У последње време, сви смо могли запазити како многе туристичке агенције организују викенд туре у суседне земље.

Бугарска поново актуелна за грађане Србије

Поново су активне дестинације суседних земаља Софија, Темишвар и Будимпешта.

Редакција портала Алексинац нет је је посетила туристичку агенцију Ал турс и поразговарала о овим тренутно активним пролећним понудама.

Наравно, поново је Хит – Бугарска. Не тако давно у ову суседну земљу ишло се по јефтинију храну, гориво, цигаре, лимове, бицикле, дечја колица и чекали се редови на границама по неколико дана.

Софија

Данас је актуелна куповина маркиране гардеробе, обуће у највећем тржном центру на балкану „THE MALL“, а затим шопинг у други тржни центар „JUMBO“, где се претежно купује гардероба за децу, играчке и разне ствари за кућно домаћинство.

Некада легендарни тржни центри „ ИЛИНЦИ“ и „ЦУН“ отишли су у заборав од кад је наш сусед ушао у Европску унију. Ако неког занима да посети Софију може то да уради већ 9.4.2016 године, у склопу аранжмана Ал турса чија је цена је 12 евра (1500,00 динара) по особи.

Темишвар

У овој агенцији, такође, нуде и аражмане за Темишвар и Будимпешту. Ко посети Темишвар може да види културне споменике, Бастон марије Терезе, Српску Саборну цркву, дворац Хуњади Јаноша, Градску оперу и, наравно, тржни центар „LULIUS Mail“. Особље агенције Ал турс кажу да је овде врло популаран шопинг гардеробе која се може наћи по још нижим ценама него у Бугарској. Цена овог аражмана износи 3150 динара по особи, а прва наредно путовање је 16.4.2016 године.

Што се тиче мађарске престионице Будимпеште, за тродневни аражман треба издвојити 48 евра, а прво следеће путовање је у периоду од 22-24.4.2016. године

Е па, драги моји суграђани, ко воли нека изволи. Софија је поново популарна и актуелна. Неће ваљда са њом да се врати и оно „лудо време“, крајем прошлог века.

Све остале понуде и актуелности Туристичке организације Ал турс можете погледати на њиховом сајту www.alturs.rs.

Коментара: 0


# туризам Алексинац.Нет Румунија Бугарска Мађарска Саша Марковић Гидра Темишвар Будимпешта Ал турс Софија (Бугарска)
@aleksinacnet @


 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима