Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Како до пољопривредних субвенција ?

rss

06.04.2016. Текст и фото Душан Стевановић

У четвртак, са почетком у 17 часова, у Дому културе, биће одржана трибина под називом "Унапређе ње пољопривредне производње коришћењем постојећих ресурса".

Како до пољопривредних субвенција ?

Трибину ће отворити, заменик председника општине Чедомир Ракић, а биће присутни и представници општина Сврљиг, Гаџин Хан, Ражањ, као и начелник нишавског, управног одбора округа, Александар Цветковић. Позиви су упућени и представницима Задружног савеза Србије, као и представницима Нишавског и Топличког округа.

Једна од главних тема биће „Субвенције у пољопривреди 2016 године", о којој ће говорити Др Зоран Рајић, државни секретар Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Скуп је посвећен, пре свега, пољопривредним произвођачима који ће бити у могућности да у директном разговору са предавачима сазнају о новим методама рада у пољопривреди – рекла нам је Данијела Новаковић, председник Удружења пољопривредних произвођача "Ратар К" који и организује овај значајан скуп за пољопривреднике.


# Чедомир Ракић општина субвенције пољопривреда Данијела Новаковић Александар Цветковић Гаџин Хан Ражањ Нишавски округ семинар Сврљиг Ратар-К удружење Задружни савез Зоран Рајић министарство пољопривреде
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима