Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Јавни Конкурс Фонда за развој пољопривреде

rss

02.02.2013.

Фонд за развој пољопривреде општине Алексинац расписао је Јавни позив за подстицајна средства за инвестиције у пољопривредна газдинства која се баве производњом поврћа.

Јавни Конкурс Фонда за развој пољопривреде

Реч је о инвестицијама у пољопривредна газдинства која се баве производњом поврћа у виду набавке нове опреме и то: набавку опреме, односно материјала за производњу поврћа у заштићеном простору, набавку опреме и механизације за наводњавање поврћа и набавку опреме за заштиту од болести, штеточина и корова.

Средства одвојена за ову намену утврђују се у износу од 70% вредности реализоване и у потпуности исплаћене инвестиције. Подстицаји за инвестиције могу се остварити по кориснику подстицаја у максималном износу од 100.000,00 динара за опрему купљену у периоду од 01.10.2012. до 07.02.2013. године. Средства се додељују као наменска и бесповратна.

Захтев за доделу подстицаја доставља се преко писарнице Општинске управе у времену од 7 до 14 часова, а насловљено на Одсек за пољопривреду - Фонд за развој пољопривреде општине Алексинац, улица Књаза Милоша 169. Захтев се подноси на обрасцу који можете преузети у згради Општинске управе Алексинац, канцеларија бр. 35.

Конкурс је отворен од 31.01.2013. год до 07.02.2013. год.

Коментара: 3


# Фонд за развој фонд за развој пољопривреде
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  ? 02.02.2013.
  Набавка нове опреме која је већ набављена.
  Драги моји, следећег пута распишите јавни позив, па да знамо износ средстава, да планирамо на време.

  Дакле, имамо још 5 дана да донесемо стратешку одлуку? Па, кога ви за****?!!

 • (+0) (-0)

  Wladimir 03.02.2013.
  Ko je trebao da zna, taj je saznao na vreme a za ostale koga briga... Ko ima imace, ko nema ko ga j. Tako je bilo i bice...

 • (+0) (-0)

  hm 03.02.2013.
  Znaci,znaju da se sredstva nece moci po novom zakonu davati na taj nacin i to rade.S vama stvarno nesto nije u redu.Uzgred,javno se zna ko je urgirao i za prosle subvencije kod Nese iz njegove stranke iako zakonski nije mogao da dobije pare,sad opet isto radite.Misljenja sam da ne znate sta radite


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима