Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Отварање мотела до краја фебруара, аутлет од маја у Алексинцу

rss

13.01.2015. Радио Алексинац

Отварање мотела, који је тренутно у фази реновирања, планирано је за крај фебруара или почетак марта, истакао је власник Февзи Шилик, а услуге ће бити намењене како путницима у транзиту тако и локалном становништву.

Отварање мотела до краја фебруара, аутлет од маја у Алексинцу

Након отварања овог комплекса од седам хиљада квадрата, планирано је и запошљавање од 80 до 100 радника претежно са подручја наше општине. Са стране ће доћи једино консултанти и стручни саветници, док ће већину активности у хотелу обављати радници Алексинца и околине, поручује саговорник.

- И хотел и ресторан ће бити коришћени за разне скупове, свадбе, рођендане, па се надам да ће и грађанима Алексинца бити пријатно и угодно. Сви садржаји у хотелу и остатку комплекса намењени су како домаћем становништву, тако и путницима који су у транзиту. То је познато место које повезује исток и запад, а ту пролазе сви они који из Европе иду на исток и обрнуто.

На мотелу је до маја месеца поред хотела и ресторана планирано отварање и аутлет центра попут оних у западној Европи, у коме ће маркирана роба моћи да се купи по знатно повољнијим ценама, додао је господин Шилик.


# ауто-пут аутлет Февзи Шиљик Морава мотел Босфор хотел
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима