Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Асоцијација независних туристичких агенција Србије

rss

18.03.2011. Вести ТВ Сокобања

Антас

Асоцијација независних туристичких агенција Србије(„АНТАС“) у сарадњи са Туристичким организацијама оштина: Алексинац, Сокобања, Књажевац, Зајечар, Бољевац и другим покровитељима реализоваће ИНФО-туру тј. студијско путовање и боравак представника агенција као и обилазак хотелско туристичких капацитета и културно историјских знаменитости ове регије у периоду од 18 до 20.03.

Асоцијација независних туристичких агенција Србије(„АНТАС“) је невладино и непрофитно удружење, основано на неодређено време ради остваривања циљева у области туризма и поред ЈУТЕ окупља највећи број агенција и других субјеката туристичке привреде Србије.

Циљ Асоцијације је заштита интереса њених чланица, повезивање туристичких агенција и других субјерката туристичке привреде на домаћем тржишту, унапређење српског туризма, учешће у изради правних аката у тој области, сарадња са иностраним агенцијама. Један од кључних циљева агенција чланица „АНТАСА“је афирмација туристичких вредности Србије и покушај да се ти садржаји уврсте у понуду наших туристичких агенција.

Коментара: 0


# Алексинац Сокобања Зајечар
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима