Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Антанасковић, најплаћенији алексиначки функционер?

rss

28.09.2012. Јована Савић

У периоду потребе за озбиљним уштедама државног новца, поставља се питање мотива због којих се политичари прихватају важних функција. Сигурно је један од разлога и плата, дакле финансијски мотив. Мерећи број радних дана на послу, као и месечно примање, поставља се питање, ко је најплаћенији алексиначки функционер?

Антанасковић, најплаћенији алексиначки функционер?

Без сумње је то Момчило Антанасковић , заменик председника скупштине општине Алексинац. Његова плата је 80.000 динара, дакле годишњи приход по том основу је близу милион динара. То није највећи износ функционерске плате, али је дефинитивно најлакше зарађених милион динара годишње. Дакле, Момчило Антанасковић, за 15 скупштинских дана рада, колико скупштина заседа у току једне године, заради милион динара.

С друге стране, председник скупштине Грујица Вељковић, свој посао обавља волонтерски, што је у складу са апелом председника његове странке Млађана Динкића, да је неопходна озбиљна штедња у буџету.

Да ли је Драган Марковић Палма упознат да у Алексинцу, на челу његовог одбора седи будући општински милионер, Момчило Антанасковић?


# Момчило Антанасковић Грујица Вељковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима