Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Рак и леукемија и друге привидно неизлечиве болести

rss

13.04.2007. Di

Рак и леукемија и друге привидно неизлечиве болести

RUDOLF BREUSS ( BROJS)

Преузето са: http://www.dubrovnik-advance.com/clanak.php?id=20060627115007

Види и ово:
http://www.narodnilekar.co.yu/html/opake_bolesti.html
http://www.copter.co.yu/Tekstovi/RUDOLF-BROJS.htm

 

RUDOLF BREUSS (Breuß)
(24.6.1899 – 17.5.1990)

Аутор књиге "Рак и леукемија - и друге привидно неизљечиве болести"

Да би се Бреусса правилно разумијело и схватило треба га читати најмање пет пута, тако да нам не промакне ниједна, ни најмања појединост.

Тај изузетан човјек, у сваком погледу вриједан дивљења, са својим је учењем о здравом животу задужио свијет и спасио тисуће и тисуће живота.

А притом је увијек поново и поново наглашавао колико је за лијечење пресудно промијенити све оне лоше навике које су довеле до болести.

Зато одмах на почетку да неке ствари разјаснимо - нема пута наоколо! Желимо ли побиједити "неизљечиву болест", битно је обратити пажњу на сваки детаљ, сваку ситницу која може бити пресудна за успјех, односно неуспјех било које терапије.

Има стотине тих наоко неважних ствари. Зато пођимо редом - најприје од ЗДРАВОГ РАЗУМА!

Доба у којем живимо, гђе готово да нема породице у којој нетко не болује или је умро од рака, носи са собом - ИМПЕРАТИВ,који се зове знање и праводобна информираност!

Зашто се поуздајемо више у знање "рекла-казала" него у властиту просудбу коју цемо сами створити оборужани потребним знањем?

Кад је све тако кристално јасно - ниједан лијек, ниједан чај неће изљечити никога, уколико нису створени предувјети за уклањање узрока који су довели до појаве болести.

Само један баналан примјер, тисуће пута доказан и потврђен од Бреусса - НАФТАЛИН!

"Овај отров најподлији је убојица човјечанства!"...упозорење је стизало још 60-тих година прошлог стољећа.

Колико тих још "подлијих убојица" се намножило и увукло у наше домове до 2006 год?!

Чему нафталин у ормарима? Чему синтетицки камфор? Кад имамо неуспоредиво бољи надомјестак - мирисну лаванду.

"На основу мојих дугогодишњих искустава увјерен сам да се готово ниједна болест не може лијечити у стану у којем има отрова попут нафталина, ДДТ-а, спрејева против инсеката, WC-мириса и сл." (цитат из књиге)

Дакле, та ИНФОРМАЦИЈА је одавно послана у свијет, са прецизном и врло јасном поруком.

Медутим, засјењена је циљаним "мирисним" рекламама које су ту да нам узму новац, а најмања су им брига посљедице по наше здравље.

Напосљетку, то није толико битно - јер тај "дежурни кривац" није сам дошао тровати наш дом, вец смо га ми с поносом унијели да бисмо били у "тренду" и да нам недајбоже неби кућа смрдила по једном бесправно занемареном, презреном, одавно одбаченом, најздравијем, најбољем дезинфекцијском средству које носи тако једноставан,"здравосељачки" назив - ОЦАТ.

Ако усто још узмете да су озбиљне 15-годишње знанствене студије показале и доказале да су отрови из кемикалије које се налазе у кућанству три пута чешћи узрок рака и дегенеративних болести него што је то тај наш градски загађени зрак свагдашњи, тада је дошло вријеме да се озбиљно замислите.

Маxwелл Стеин у књизи под називом »Vinegar - Nature‘s Secret Weapon« (Тајно оружје природе) описује оцат као једно од најмоћнијих природних дезинфекцијских средства, уз сва његова већ знана љековитих својства.

А о средствима за прање, омекшавање, одмашцивање, полирање...итд. није уопће потребно трошити ријечи.

Полазим од претпоставке да већина људи која купује и троши та разна "помагала" у домаћинству, савршено добро зна читати, а на већини од тих производа,(захваљујући удругама за заштиту потрошача)све јасно пише.

Додуше, тако малим словима да чак и особа са најбољим видом тешко прочита.

Али пише...тако да наводна "неинформираност" не може бити и није никакво оправдање за уношење отрова у домове који су директно повезани са слабљењем имунитета организма, а што носи за посљедицу - немогућност имуног система да се одупре најразличитијим болестима.

Дакле, она "кључна ријеч" коју треба слиједити је опет, заправо је - увијек поновно - ЗДРАВА ПРОСУДБА.

Исто као што има слаб попратни учинак паника и напухавање опасности, аналогно томе и подцјењивање опасности доводи до истог (слабог) учинка.

ЗНАЊЕ је једино ефикасно средство у борби за здрав живот.

Немојмо тражити "дежурног кривца", јер сами смо одговорни за све што нас је снашло.

Све написане књиге, било са стране знанственика или народних лијечника, сви медицински приручници препуни су сензационалних успјеха, али и заблуда и погрешака. Напредак често иза себе оставља жртве.

Па тако је било и са разним покретима "здраве хране". Колико је само примјера страдавања фанатичних сљедбеника таквих покрета "здравља", који су свој организам довели на руб самоуништења...да би на крају послужили као споменик људској глупости.

Нитко умјесто нас самих нема нити ће нам дати "чаробну формулу" за дуг и сретан живот.Здрав разум који нам говори да познавањем чим више чињеница о најопаснијим загађењима, имамо веће шансе за избјећи их, неприкосновен је ЗАКОН који требамо слиједити.

На исти начин, ако имамо довољно предзнања, можемо врло лако сами просудити и бити најпоузданији критичар неког прочитаног текста или књиге која нам нуди савјете о здрављу.

Нити они који су читали књигу Рудолфа Бреусса, нити итко из службених медицинских кругова, не може занемарити чињеницу да је преко 40 000 људи у потпуности излијечено од рака и других тешких болести, примјењујући Бреуссову "тоталну терапију " тј. 42 дана лијечења помоћу сокова од поврћа и биљних чајева.

О чему се ту заправо ради?

Све су то првенствено изузетно корисни савјети који се редом понављају у свим публикацијама о здравој прехрани:

- избацивање из прехране шецера, бијелог брашна, сухомеснатих и свих конзервираних намирница

- указивање на опасности које нам пријете загађењем домова разним кемијским препаратима

- природна исхрана са пуно витамина и минерала

Ако пођемо од чињенице да већина болести настаје због поремећаја метаболизма, односно поремећене кемијске равнотеже организма, којој је узрок недостатак и поремећај размјене одређених, есенцијалних минерала и витамина, тада ћемо лако доћи до закључка зашто је Бројс у својој тоталној терапији дао предност комбинацији сока од:

- цикле

- мркве

- целера

- роткве

- крумпира

Зато јер је то корјенасто поврће изразито богато минералима и зато што се употребљава у прехрани знатно мање од лиснатог поврћа.

Ако успут познајемо наосновније постулате макробиотичког учења, онда ћемо врло лако схватити да уравнотежена прехрана значи истовремено комбинирање надземног и подземног дијела поврћа.Уз, дакако, разноликост у храни, којој су основа - житарице, које опет - треба користити цјеловите, да би се из њих добило управо оно што нам је Природа, као најсавршенији лијечник и учитељ одредила као нужну храну за опстанак и преживљавање на овој нашој Планети.

Штовише, чак нам и самим бојама плодова воћа и поврћа указала колико је битна разноликост у храни. Црвено, жуто, наранчасто, зелено, црно, љубичасто...свака боја носи посебне минерале, указује на посебна својства.

"Вратимо се природи" наслов је књиге свјетски познатог и признатог француског народног лијецника Маурице Мессеqуеа.

Наслов је то који моли, упозорава и опомиње.

Исто то чинио је и Рудолф Бројс кад је категорички одбијао лијечити болеснике који су узимали било какве медикаменте које је сматрао апсолутно штетнима по здравље.

Умјесто да се знанствено испитају доказани учинци Бреуссове "тоталне терапије", да би се помогло напаћеним људима, услиједили су "ниски ударци" против господина Бреусса, који су чак ишли толико далеко да су наведено поврће прогласили - канцерогеним.

Дакако, било би много истине у томе да није Бројс толико пута напомињао да се лијечење мора проводити искључиво и строго контролираним органско узгајаним поврћем.

Јер, није исто, штовише могу се добити дијаметрално супротни учинци од сокова приправљених од поврћа узгајаног на загађеном земљишту са употребом умјетног гнојива и пестицида.

"Вратимо се природи" добива тим сазнањем још драматичнији предзнак.

Утолико драматичнији, јер органски узгојено поврће углавном није она природна "здрава" храна у коју се можемо поуздати на тржницама.

Чињеница је, нажалост, да има јако, јако мало часних људи који це признати да је њихово поврће третирано кемијским средствима.

"Профит" не признаје ни морал ни част.

Закључак се намеће сам по себи - сретници су они који имају комадић незагађене земље, јер ту се може посадити онај "еликсир живота" који дословно значи - живот.

И то као задња и једина нада првенствено за оне које је службена медицина отписала као - неизљечиве болеснике.

Рудолф Бројс, који је и сам у једном периоду живота проглашен једним од њих, посветио је цијели свој живот олакшавању патњи болесним људима.

Мало је тако Великих људи и неопростиво мало написа о њима.

Ово је тек један покушај исправљања повијесне неправде према људима који су често били оптуживани због своје најхуманије мисије којом су преносили знање будућим покољењима.

И то оно знање које временом постаје све драгоцјеније.

Г.Новак

ТОТАЛНА ТЕРАПИЈА

Напросто је невјеројатно како је уопће могуће, како се нетко усуди, откуд му храбрости и морала тврдити да ће се било тко излијечити од тако тешке болести као што је рак, ако пије сокић од мјешавине цикле, мркве, целера, ротквице и крумпира.

Наравно да ти сокови неће никоме нашкодити ( под увјетом да су справљени од органски узгојеног поврћа), али тумачити Бреуссову "тоталну терапију" на тако опасно-поједностављен начин и препоручити је као такву некоме, може само врло површна, себична и неодговорна особа. Ако се притом још декларира као "народни лијечник", тада имамо посла или са преварантом, шарлатаном или неким луђаком.

Зато јер тај сок је само један од чимбеника који је укључен у "тоталну терапију".

Никад ми није било сасвим јасно како то да су људи толико склони наивно вјеровати свима осталима, прије него себи самоме.

Пођимо од једноставне претпоставке - чули сте за Бреуссову тоталну терапију, знате да постоји књига, па зашто онда први корак неби био - набавити ту књигу?!

Па онда даље, корак по корак...проучити све што се може наћи на интернету.

Оборужати се ЗНАЊЕМ, па тек онда препустити своје здравље или здравље својих ближњих у руке неког "народног лијечника".

Не тврдим да их нема - правих, дивних, хуманих...али притом нимало не двојим да има и оних других, који су спремни на туђој несрећи зарађивати.

Увијек их је било, и једних и других и увијек ће их бити.

Како одабрати правог? Нема другог начина осим ЗНАЊА којим сте се оборужали прије битке за здравље.

У коначници ради се о РАТУ за живот или смрт. А тај рат као и сваки други захтјева најбољу стратегију, ако из њега желите изаци као побједник.

ТОТАЛНА ТЕРАПИЈА у пријеводу значи тотални рат против болести! И то на свим фронтовима!

Да би тај Бреуссов сок учинио чудо морају се строго поштивати СВА правила, СВЕ препоруке "тоталне терапије", а које се отприлике своде на слиједеће:

1.Избацити из куће СВЕ отрове,(поготово НАФТАЛИН), све умјетне мирисе, сва кемијска средства за чишћење..укључујући ту и средство за прање посуђа (масноћа се обрише папирним ручницима, посуђе се прокуха и опет обрише папирним ручницима - те је савршено чисто) Строго избјегавати сво керамичко посуђе, а поготово пластично! НИКАДА у њима не правити салату с оцтом или лимуном. Кад кажем СВЕ, онда дословно мислим на све отрове. Средства за прање, омекшавање, избјељивање, скидање мрља...итд. Још увијек на тржишту постоје добри, стари сапуни за прање рубља, који не остављају своје отрове у рубљу, а које тијело директно упија кроз поре коже. Не тврдим да морате све прати на руке, нити ја то не радим, али кад се ради о тешкој болести треба искљуцити и свести на минимум сва могућа додатна тровања организма. Да не набрајам даље...ви најбоље сами знате што сте све донијели у кућу да бисте се осјећали "угодније", од мирисних свијећа...преко дезодоранса за освјеживање зрака...па до - разних алергија и болести! Бреуссов савјет, који нема везе са религијом, али има везе са здравим разумом, јер су га још од библијских времена користили за раскуживање простора - ТАМЈАН. Покушајте набавити тамјан и сваких 14 дана њиме прочистити зрак, макар у просторији гђе борави болесник. Ако нетко не подноси мирис тамјана, једноставно је након тога добро и дуго зрачите.

2.СТРОГО ИЗБЈЕГАВАТИ подгријана јела и дубокосмрзнуте намирнице.НИКАДА не справљати јела у микровалној пећници.

3.избацити шећер из прехране и све производе справљене с њим.Исто вриједи и за бијело брашно, све сухомеснате и конзервиране намирнице.

4.позвати радиестезисту који це помоцу специјалних инструмената провјерити евентуално зрачење из тла или подземних водотокова."Већина обољелих од рака и других тешких болести имају кревет на подручју утјецаја геобиолошких зрачења" (Бројс).Можете вјеровати или не, али ако позовете пет стручних особа и сви одреда открију зрачење на истом мјесту, онда је много паметније помакнути кревет него водити полемике о томе је ли или није радиестезија знаност.

5.строго водити рачуна о уредној пробави ( по потреби примјењивати клистире) да се неби десило да дође до самоотровања организма, јер примјеном "тоталне терапије" тијело убрзано излучује отрове.

Из тог разлога обавезно је уз сокове од наведеног поврћа користити одређене чајеве који подстичу рад бубрега и излучивање токсина (здравац), чисте крв (меум мутеллина), смирују упале (кадуља) и помажу дисање станица крви (невен) по точно одређеним рецептима за приправу.

6. "Увијек сам давао исти одговор - ја не могу преузети одговорност, ако се уз те сокове и чајеве пацијентима даје било што друго за јело", говорио је Бројс. У свим случајевима умрли су само они који се нису држали његових упутстава.

7. Препорука је и најбољи начин лијечења справљање сокова код куће, али само ако имамо органски узгојено поврће.У супротном, може се набавити готов сок, али само онај који носи назив БИОТТА!

8. водити рачуна о довољно физичке активности - много кретања на свјежем зраку - дисати дубоко и снажно.

Избјегавати задимљене просторије.

9. размишљати позитивно, максимално избјегавати све стресове

10. И на крају, оно за што нитко не може преузети одговорност осим нас самих и то само за себе - неопходно за позитиван резултат јест обуставити примјену било које паралалне терапије ( па макар то били и само хомеопатски лијекови). У Бреуссовој "тоталној терапији" забрањено је СВЕ осим сока од поврћа и одређених чајева и то приправљених по точно одређеном рецепту и са точним дозирањем и временским редослиједом узимања.

На крају да закључимо - чуда постоје, чуда се догађају...али само онима који вјерују у њих. Ако вјерујемо, ако нешто доиста желимо и одлучимо то остварити, будите сигурни да ће се све силе свемира потрудити да се то доиста и догоди.

Рудолф Бреусс и други великани народне медицине, оставили су нам јасно уцртане путеве.

Путеве који нам се отварају кад мислимо да смо дошли до краја и да више нема даље.

Тад храбро и с повјерењем слиједимо њихову звијезду...

Г.Новак


22.08.2006. 23:17


КОМЕНТАРИ ПОСЈЕТИТЕЉА

Ана

Поштовсни, молилс бих ако имате да напишете рецепт за Бројсов сок Хвала и поздрав

Слагјана

Јас сам из Македоније па зато молим вас исприцавам се за мој коментар на макодонском. Цланак је според мене 100% тоцен. Се од ова моја мајка је применила пред 15 година и излецила ревматицни артрит и се усте е добро а рекли су да нема спаса!!! Јас би препорацала на секој схто има било какви проблеми са здравјем да проба тоталну терапију.

Г.Новак

Нажалост, ја не смијем јавно написати рецепт ( због заштите ауторских права ), али увјерена сам да ће Вам нетко од наших читатеља, вјеројатно написати.Но, молим Вас, обратите пажњу и на све остале релевантне чимбенике о којима пише др. Бреусс.

Драга Слађана, све смо разумјели. Пуно хвала на коментару. Слажем се да "тотална терапија" сигурно ђелује на било које проблеме са здрављем. Срдачни поздрави из Дубровника за прелијепу Македонију.

Г.Новак

Позивам и остале читатеље који имају сличних искустава да нам се јаве. Сваки савјет и свако искуство је драгоцјено и може бити од велике помоћи у враћању наде и олакшавању патњи људима који болују од тешких болести.

Није важно на којем језику, јер поруке срца увијек проналазе свој пут.

јаца

Мој отац је оперирао рак плућа и јако је слаб. Чули смо за бреусову терапију и вјерујемо да би му могла помоћи, али се бојимо ради предстојеће сезоне грипе, да му не падне имунитет. Молимо за савјет.

Г.Новак

Драга Јаца, свака промјена у прехрани тражи одређено вријеме које је потребно да се организам привикне на нов начин прехране. Терапија гладовањем је ипак један радикалан заокрет и по мом мишљењу, било би идеално прије свега максимално обратити пажњу на квалитету хране, тиме подићи имунитет, па онда евентуално, пријећи на терапију гладовањем. Молим Вас, имајте на уму да Бреуссову терапију треба схватити врло озбиљно и да требате добро проучити све што је неопходно и потребно за провођење такве терапије. Идеално би било да се проводи уз контролу лијечника који би пратио стање пацијента. Али, нажалост, колико сам ја упозната, мало тко жели пратити такве пацијенте кроз тзв. "алтернативне" методе лијечења. Но, немојте да Вас то обесхрабри. Покушајте сву енергију усмјерити на ЗНАЊЕ, које је уз било коју методу лијечења најбитније од свега и највећа помоћ Вашем оцу. Пођите од УЗРОКА, ту лежи одговор на кључну ријеч - болест. Мијењајте све, све! без изузетака. Од промјене прехране, начина живота, средстава за чишћења стана, ођеће (избаците све синтетичке материјале), мијењајте прашак за прање рубља са сапуном. Баците све умјетне освјеживаче простора, пазите на сапуне и шампоне које користите...и на још стотине тих "ситних" ствари које носе болест у кућу. Не насједајте рекламним глупостима! Покушајте живјети што природније, размишљати што природније, јести што природније...Увијек има шансе да ствари крену на боље, запамтите то. Али неће кренути саме од себе!

п.с.

п.с. Опростите што сте толико дуго чекали на одговор. Према нашим статистикама, ова рубрика о здрављу има пуно посјета и надала сам се да ће ме нетко од посјетитеља можда "замијенити" са одговором. Ово је критика, уз опетовани позив нашим гостима да се јаве и помогну, ако могу понеким савјетом охрабрења људима који су уплашени, да не остану у тој својој невољи "сами на свијету." Одвојити мало времена нас ништа не кошта, зар не? Срдачан поздрав свима!

 

Коментара: 21


# канцер лечење ракија
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+1) (-1)

  mac 04.03.2008.
  Zamolicu da neko napise recept za sokove i nacin doziranja prilikom 42-dnevne dijete gladovanjem. Imao sam knjigu ali dao sam je nekome i sada je nemam, znam da tamo Dr.Breuss pise da je recept za ovu dijetu besplatan i da poklanja covecanstvu, tako da ne treba da se plasite zbog njegovih autorskih prava. Jos nesto... zasto verujem Breuss-u, pa ljudi covek je ziveo 101 godinu, kako da mu se neveruje.

 • (+0) (-0)

  arijana 11.04.2008.
  Broj sje ok ako je to početak bolesti ali ako metastazira kao što ja imam u porodici onda je to več teže.Ona je na dijeti več 23 dana pa če mo vidjeti kako če sve to izgledati na krajuu.Recept je sok od mrkva i cvekle ali da su sto% prirodno uzgojeni ako ne bolje kupovati u apoteci na flašama mora pisti po Brojsu.Takođe se koriste čajevi neven,kadulja i ima još jedan provjeriču poslje kako se zove.Takođe se može praviti supa od luka.Jedan luk sa ljuskom se uprži na masnoči biljnog porijekla dok ne porumeni tatim se prelije sa pola litre vode i kuha dok se luk ne raskuha.Nadam se da sam pomogla nekome.

 • (+0) (-0)

  G.Novak 10.05.2008.
  Raduje me sto je moj clanak citan toliko puta i na ovom site-u. Link je u medjuvremenu promijenjen i sad se moja rubrika o zdravlju nalazi na http://www.advance.hr/zdravlje/
  Puno iskrenih zelja na putu prema zdravlju i lijepi pozdravi svima iz Dubrovnika

 • (+0) (-0)

  katarina 04.09.2009.
  imam vec godinu dana psorijazu i sve sam isprobala al bez uspeha,stanje se samo pogosalo.trenutno pijem neku mesavinu caja za nerve i mazem se lekovitim biljem.zanima me da li bi bilo ikakvog efekta ako bi se pridrzavala ove metode zajedno sa trenutnim lecenjem.unapred zahvlana

 • (+0) (-0)

  tamerlan 06.05.2010.
  http://www.4upload.net/download.php?file=909Rudolf Breuss - Rak, leukemija i druge prividno neizlecive bolesti izlecive prirodnim putem- OCR.pdf

  (obavezno pročitati)

  Rudolf Breuss - Rak, leukemija i druge prividno neizlecive bolesti izlecive prirodnim putem , ovo je mala datoteka napravljena sa OCR programom i zato znatno manja u MB od one koja kruži na netu (od 19MB).

 • (+0) (-0)

  tamerlan 06.05.2010.
  http://www.4upload.net/download.php?file=909Rudolf Breuss - Rak, leukemija i druge prividno neizlecive bolesti izlecive prirodnim putem- OCR.pdf
  ili potražite na 4shared.com manji OCR file
  npr. http://www.4shared.com/document/3dhXVk_N/Rudolf_Breuss_-_Rak_leukemija_.html
  ili
  http://www.4shared.com/document/i2OdjZtU/Rudolf_Breuss_-_Rak_leukemija_.html

 • (+0) (-0)

  ana 19.05.2010.
  cao svima,da li neko moze da mi da savet sta da radim.Tata mi se razboleo diagnostikovali su mu rak pluca sa metastazom na jetri.Citala sam dosta po internetu o Rudolfu Brojsu i njegovoj terapiji,ali cu kupiti i knjigu.Najvise me plasi to sto je tata vec dosta smrsao ima 75kg a visok je 1,85.da li ce izdrzati?A stvarno sam odlucna da pokusam sve kako pise.
  Molim za brz odgovor

 • (+0) (-0)

  goran 25.05.2010.
  Ana niko ti sa foruma ne može pomoći savetima, o tome moraš odlučiti sama. Čisto sumnjam da će i doktori preporučiti ovu terapiju. najbolje je probati nedelju dana.

 • (+0) (-0)

  goran 07.06.2010.
  http://www.strong-zeolit.com/text-v.html

 • (+0) (-0)

  tatjana cvetkovic 20.11.2010.
  gde se mogu kupiti njegovi sokovi

 • (+0) (-0)

  Башта балкана 29.12.2010.
  Прочитајте и
  http://www.aleksinac.net/nauka/lecenja-raka-kancera-prirodnim-putem-maks-gerson.htm

 • (+0) (-0)

  Željko Šeatović 27.01.2011.
  Ako tema nije direktno vezana za Brojsa već važi ova iz naslova, onda bih samo rekao da je Brojsova metoda samo jedna od mnogih koje vode izlečenju od raka. Verovatno ste čuli za B-17 (koji još nazivaju i vitaminom) iako je to Laetril, odnosno amigdalin, a još najbolje je reći (barem za sada) "Ekstrakt semenki kajsije". Većina vas, verovatno ipak nezna da se B-17 može nabaviti i u Srbiji potpuno legalno, pouzećem na kućnu adresu. Ako moderator dozvoli, objaviću i telefon za naručivanje, a može se koristiti i e-mail adresa (opet, ako moderator dozvoli).

 • (+0) (-0)

  Željko Šeatović 27.01.2011.
  Hteo sam samo dodati br telefona za naručivanje B-17 i savete što ide uz njega ali i savete za ishranu, gde je mnogo važnije što se NE sme nego što treba uzimati.
  062 77 33 50 ili e-mail: [email protected]

 • (+0) (-0)

  marija-makedonija 25.06.2011.
  majka mi se izlecila za brojsovom terapijom prije 8 godina od raka pankreasa -samo kupite knjigu rak i leukemija je naslov od rudolf brojs i imate i sokove i caeve i sve kako se primenjuje za da bi se izlecili ...

 • (+0) (-0)

  jasmina 08.07.2011.
  Ja sam na Brojsovoj terapiji godisnje jednom a nekad i dvaput,mogu vam reci da se tad najlepse osecam ,naravno prva tri dana mi je jako tesko a onda imam osecaj da bih mogla da poletim,ali napominjem da se treba drzati pravila koristiti prave cajeve,nikako ih sam praviti,i naravno sok koji se moze kupiti u zdravoj hrani.Veoma vazno je klistiranje nesme se nikako preskakati jer se svi otrovi koje organizam izbacuje nalaze u organima za varenje .

 • (+0) (-0)

  Ivana 06.03.2013.
  Da li neko moze da mi kaze gdje mogu nabaviti knjigu ovog autora, a trenutno sam u Beogradu. Unaprijed hvala

 • (+0) (-0)

  Dakic Lazo 01.04.2013.
  Knjigu mozes kupiti na broj izdavaca 064-1379441

 • (+0) (-2)

  svetavodaitumori.com 19.09.2013.
  Za one koji imaju posla sa tumorima (bilo da su benigni ili maligni) preporučujem da pročitaju i ovo:

  http://SvetaVodaiTumori.com

 • (+0) (-0)

  crna krema 12.10.2014.
  Dragi moji prijatelji zelela bi sa vama da podelimi skustvo sa naj gorom bolescu rakom,sa kojim sam se borila skoro tri godine.Rak mi je metastazirao na pluca i jetru , primala sam hemo terapije i kada sam uvidela da to ne pomaze i da tumor napreduje i dalje,odlucila sam se za alternativnu medicinu sa raznim cajevima , melemima i sve one stvari sto sam cula da mogu da pomognu.ne znam ni sama sta sve nisam probala i na moju zalost nista mi nije smanjivalo tumor,nego je nastavio svojim tokom da napreduje. Moja sreca je bila ta ,kada me je tetka iz Nemacke pozvala da kaze da je upoznala doktora koji je sto posto uverava da moze da mi pomogne uz pomoc jednog leka koji se zove crna krema sa maticnim celijama.Narucila je lek i ubrzo mi ga je poslala da jedem...Posle dva meseca sam otisla na magnet i doktor mi je sa osmehom rekao da je stao sa sirenjem i da su neke manje fleke jednostavno nestale, dok su one vece i dalje bile prisutne.Posle tog pregleda ponovo sam dobila jaku volju da se borim i dalje.Nastavila sam da jedem kremu i da idem na redovne kontrole gde sam i sama videla da je stanje sve bolje ii bolje.posle nekih pet ipo meseci na magnetu se pokazalo nesto neverovatno za doktora a i za mene ,da je on upitao da li je ovo moguce ? Izasao iz ordinacije i doveo jos nekoliko doktora da vide rezultate koji pokazuju da je rak nestao kao da ga je nesto istopilo i da nema opasnosti.Poceli su da me ispituju sta sam koristila i kada sam im objasnila o cemu se radi . nisu se mnogo iznenadili bilo im je poznato samo su prokomentarisali da je ta krema dosta skupa .Sve u svemu ukratko to bi bila moja prica,i dalje idem da se kontrolisem i odlicno se osecam.I moram jos jednu bitnu stvar da dodam da je tu dosta zasluzna moja vera u boga koja je uvek bila jako prisutna u meni i moje redovno odlazenje na ostrog,verujem mnogo pomoglo u svemu. Nadam se da ce nekom ovo pomoci i dati mu volje i snage da s

 • (+13) (-1)

  Mirsada ravkic 10.11.2014.
  Možete li molim vas saznati od svoje tetke ime doktora preko kojega se može nabaviti crna krema i ako možete saznati i cijenu.......mnogo BiH vam bila zahvalna

 • (+5) (-0)

  Gordana 11.11.2014.
  Alternatina medicina nije za potcenjivanje. Ja verujem u nju.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима