Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Zlato iz Boljevaca

rss

27.06.2010. Zoran Marinković

Zlato iz Boljevaca

Opet zlatna medalja za Marinkoviće, ovog puta za Milicu. U slaboj konkurenciji i složenim uslovima poletanja i sletanja, pokazala je zrelost i uspešno osvojila prvo mesto u samo dve serije. Nije poletela treći put zbog pogoršanih uslova, jakog vetra i kiše, ali je ipak postigla dovoljan rezultat za prvo mesto u ženskoj konkurenciji.

Dobra volja i sposobnost organizatora kluba KOŠAVA, su sproveli takmičenje do kraja i ako su loši meteo uslovi pretili da zaustave akciju. Blato, jak bočni vetar, kiša i kvarovi vitla za vuču letača, nisu uspeli da zasene kulinarsku veštinu i kazan je brzo bio prazan. Prava takmičarska atmosfera potpomognuta visokim nagradama, je ujedinila dvadesetak letača u zajedničkom interesu, da takmičenje uspe. I uspelo je, taman do pojave prejakog vetra i kiše.

Đole "padobranac" je imao sreće i na ovom takmičenju. Kao poručen prejak vetar mu je obezbedio vapaj: "Redžamp!" I dobio ga je i tako dao svoj pečat, draž i raspoloženje na rastanku, koji je svima teško pao.Komentara: 1


# paraglajding sletanje
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Milica S. 27.06.2010.
    Divim se hrabrosti takmičarke, i na postignutom uspehu, koji joj očigledno pripada.
    Puno uspeha u svemu u životu.


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}