Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

„Beogradski sindikat“ posle 15 godina ponovo u Nišu!

rss

26.01.2023. Long Play promo

Legendarni hip-hop bend „Beogradski sindikat“ proslaviće zajedno sa publikom svoj 24. rođendan na velikom koncertu koji je zakazan 11. marta u hali Čair u Nišu, od 20h.

„Beogradski sindikat“ posle 15 godina ponovo u Nišu!

Nakon spektakularnog koncerta koji su prošle godine održali na prepunom stadionu Tašmajadan u Beogradu, BG Sindikat se vraća u Niš, gde su uvek tradicionalno imali odličan odnos sa publikom.

„Ove godine rođendan slavimo u Nišu! Mnogo se radujemo jer znamo da nema bolje atmosfere nego sa našim ljudima iz ovog dela Srbije. S druge strane, u Nišu nismo imali ovako veliki koncert tačno 15 godina, tako da smo sigurni da nas čeka nezaboravno veče. Dolazimo sa novim pesmama, sa vrhunskim gostima – baš onako kako Niš zaslužuje posle ovoliko vremena koliko se nismo uživo družili. Očekujemo da će podrška stići i iz drugih delova Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, ali i iz dijaspore, odakle je dolazak najavio veliki broj diskretnih heroja. BS je
oduvek bio simbol okupljanja za sve naše ljude“, najavljuje Feđa Dimovoć iz „Beogradskog sindikata“.

Ulaznice za koncert u pretprodaji koštaju 1.500 rsd i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima u mreži Tickets.rs, kao i online putem linka: https://tickets.rs/event/beogradski_sindikat_5057

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb). 

https://longplay.rs/dogadjaj/beogradski-sindikat-11-mart-hala-cair-nis/
https://www.facebook.com/LongPlayBeograd/
https://www.instagram.com/longplayofficial/
https://www.youtube.com/@beogradskisindikatofficial683

Foto:  Live Production / Long Play promo


# Niš sindikat Beogradski sindikat Long Play Hala Čair
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima