Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Igor Rakočević - ljudina od sportiste!

rss

31.07.2018. Dušan Ostojić

Poseban utisak na mene ostavio je gost turnira Igor Rakočević pa sam odlučio da poseban tekst posvetim njemu. Redovno sam gledao njegove utakmice iako nisam dobar poznavalac košarke, priznajem. Znam da je bio reprezentativac, da je trostruki najbolji strelac Evrolige, dugogodišnji igrač Zvezde a danas potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije.

Igor Rakočević - ljudina od sportiste!

Igor je na turnir došao sa porodicom. Pozdravio se kulturno, predstavio publici i bio dostupan za sve mališane koji su poželeli da se sa njim slikaju. Delegacija navijača Crvene zvezde mu je poklonila majcu. Odmah se presvukao i obukao njihovu majcu i sa njima se slikao.

U jednom delu turnira je otišao na tribine i uručio poklone dečici Doma Hristina Markišić u Aleksincu. Svako ko je poželeo da se sa njim upozna i popriča bio je dobrodošao. Imao je strpljenje da sasluša njihove priče, odgovori na pitanja ili se fotografiše. Neko je rekao šta je tu čudno, njemu je to posao. Ja bih ipak rekao da je on ljudina od sportiste. I lepo vaspitan čovek i uspešan sportista.

Stičem utisak da Košarkaški savez ima jako dobrog promotera ovog divnog sporta i to baš u Igoru Rakočeviću.

Komentara: 0


# turnir košarka Hristina Markišić Taš Igor Rakočević
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima