Aleksinac

vesti iz Aleksinacke opstine, mali oglasi, poslovna baza, nekretnine, automobili, forum, blog, galerija

Na rešetkastom električnom stubu u ataru sela...

Mejl lista

Identifikovan nastradali na dalekovodu

printrss

22.11.2012.

Na rešetkastom električnom stubu u ataru sela Glogovica nađeno je beživotno telo Gorana Manasijevića (45) iz Aleksinca.

Čovek je "u očiglednoj krađi provodnika, preminuo od udara struje", saopšteno je danas iz elektroprivrednog društva Jugoistok.

- Ustanovljeno je da je pomenuti Goran M. samoinicijativno, bez odobrenja nadležnih, popevši se na stub, preminuo. Goran M. nije radnik ED Niš - navodi se u saopštenju.

Nesreća se dogodila juče popodne u ataru sela Glogovica u aleksinačkoj opštini, a u Jugoistoku navode da Manasijević nije radnik Elektrodistribucije (ED) Niš.

Po nalogu istražnih organa dalekovod je isključen sa mreže pa su bez struje do večeri bila naselja Glogovice, Novog Naselja i Aleksinačkog Bujmira. Struja je ponovo puštena oko 20 sati i 30 minuta.

Nesreću u ataru sela Glogovica potvrdila je u Policijska uprava u Nišu navodeći da su uviđaj na licu mesta izvršili istražni sudija Osnovnog suda u Nišu, tužilac i policijski službenici.

- Napominjemo da je proteklih godina kao i tokom ove, bilo više pokušaja neovlašćenog ulaska u elektroenergetske objekte i otimanja opreme na području opštine Aleksinac (krađe trafo ulja, transformatora na stubnim trafostanicama, provodnika i druge opreme), pa smo iz tih razloga pokretali pitanje rešavanja ovog problema, koji je, nažalost, u ovom slučaju završio tragičnim ishodom - stoji u saopštenju Jugoistoka.Komentara: 0 | Povezane vestiGugl preporuka:


[ Dodaj komentar ]
Gugl preporuka: