Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Пробуди се!!!

rss

31.08.2014. Ненад Ђурић

Као што знате, постоји пет белих смрти: брашно, шећер, со, маст и млеко. То је дрога које је легализована.
Ако си здрав, нико ти ништа не може, ако зависиш од нечега, онда ти могу...

Пробуди се!!!

Сада читај пажљиво. Све поједено животињског порекла, све те намирнице изазивају киселу средину у телу нашем, у ком је оптимална неутрална средина. Месо, млеко, сир, јогурт, шећер... све то је отров. Кисела средина погодује развијаљу рака-kancer Сви се разбољевају и причају о нездравој исхрани, а тако се хране. Све знају, а ништа не предузимају. Шта је, јесу ли уморан за себе радити? Видиш како све функционише, али ти помажеш баш тима који те убијају. Прехрамбена индустрија те трује, фармацеутска те посредством лекара лечи од једне, а наплати ти још неке болести (контраиндикације), и на све то, када те финансијску, здравствено униште идеш да узмеш кредит-банка, да те опораве да би се лечио по бањама, планинама, куповао лекове... и нико те није нудио, сам си потписао. Ти си изабрао.

Сви су агресивни, нервозни, болесни, возе лудо, бесно, поубијасмо се на путевима Србије, а у мешувремену неко неког прикоље, упуца... баш као што радимо животињама које једемо. Па како онај не би приклао девојку када он убија животиње свакодневно, за своју ситост у стомаку кољемо их, упуцавамо у лову, гонимо, хранимо-товимо да би их појели. Тако и они-моћници, хране те отровима, па онда лече лековима, и помажу кредитима... ниста ти не дају, горе нас третирају него животиње. али ми то дозвољавамо.

Замислите када би се сви хранили здраво, доктори би остали без посла, месаре, ћевапџинице, пицерије, кафане... све од чега тајкуну богате се, нестало би? Апотеке затворене. Када се иде у посету у болницу, донесе се воће. Још не верујем да је некоме донешена кременадла или пихтије у болничком кревету. Када се разболите ослабите, јер не једе вам се. Организам се чува јер много енергије троши на варење хране, и недозвољава да унесеш још бактерија. Чува енергију да би се излечио.

Лекари, поново, вакцине (обавезно), то у развијенијим земљама није обавезно за децу да се вакцинишу. У USA знам да није, у развијенијим европским земљама такође није обавезно. Овде им прете, уцењују родитеље... Ја још увек нисам чуо да се рекламира грашак колико је здрав, или јагоде нико не рекламира. Рекламира се оно што не може да се прода, па кад видиш нешто више пута ''што да га не пробам'' кажеш себи. Сладоледи да нису обојени, сахарин у њима, да им не праве оне дуборезе горе... нико не би јео. Али као што знате, постоји пет белих смрти: брашно, шећер, со, маст и млеко. То је дрога које је легализована. Примећујете да се кафане не затварају, ћевабџинице такође, млекаре, месаре... Тако се контролише народ. Ако си здрав, нико ти ништа не може, ако зависиш од нечега, онда ти могу...

Ево и табеле колико су жвотињске намирнице неопходно


# дрога
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима