Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Жељко Бебек најављује велики рок спектакл 6. септембра у Нишу

rss

30.08.2019.

На радост бројних фанова једна од највећих звезда бивше Југославије Жељко Бебек ће поново наступити у Нишу у петак, 6. септембра на платоу кафеа „Позорница“ у Тврђави.

Жељко Бебек најављује велики рок спектакл 6. септембра у Нишу

Подсетимо, концерт који је делимично одржан 26. јула, прекинут је услед јаког пљуска након пола сата од почетка, због потенцијалне опасности од струјног удара, како се не би угрозила безбедност учесника и публике.

Као што је и обећано из организационог тима концерта, Бебек ће својим обожаваоцима ипак овог лета приуштити вече за памћење на платоу кафе ресторана „Позорница“у Тврђави у петак, 6. септембра од 21 час.

Бебек наглашава како са великим нестрпљењем очекује наставак концерта и поновно дружење са нишком публиком, а с обзиром на околности које су пратиле претходни наступ овог чувеног музичара, а на које није могло да се утиче, жеља за обостраним уживањем и музичара и публике сада је већа.
„Позитивна атмосфера која је владала на јулском концерту у Бановини и велики број људи који су тада били присутни је повод више да нишкој публици пружимо свој максимум и приредимо велики рок спектакл.“ – наводи чувени музичар.

Бојазан појединих грађана након оправданог прекида концерта, је од самог почетка била непотребна – наводе организатори.

„Свакако је од самог почетка било извесно да ће концерт бити поновљен, тј. настављен и да људи неће бити ускраћени да поново уживају у хитовима првог певача некадашње култне групе „Бијело дугме“.

Оно што смо гледали да ускладимо јесте слободан термин музичара због унапред заказаних наступа и прогнозу метеоролога. Као најоптималнији термин, изабрали смо петак, 6. септембар. Оно што је чињеница јесте да је велики број наших суграђана дошао са годишњег одмора и да сада у још већем броју могу да присуствују спектаклу који је Бебек обећао.

Улазнице које су куљене у јулу важе за концерт који ће бити одржан септембра.“

С обзиром на огромно интересовање публике сви који планирају да иду на овај концерт пожељно је да пожуре и обезбеде своје улазнице на време у музичкој радњи “Винтаге Схоп” (Давидова 9 – друга улица десно иза МЦДоналдс’а, на углу код Ирисх пуба) од 10 до 21 час, у Беер бару “Министарство” (улица Војводе Вука 12 – иза Дома Војске) од 10 сати до поноћи, као и у кафеу “Позорница” на Летњој позорници у Нишу од 10 сати до поноћи.

Не пропустите да будете део концерта за памћење!

Аутор текста: Марија Милијић
 


# Ниш концерт Жељко Бебек
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима