Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Зашто баш мени те патике

rss

11.05.2016.

Млада Алексинчанка Емилија Милановић добила је леп поклон од свог идола Милице Дабовић.

Зашто баш мени те патике

Кад сам бирала кој ћу спорт да упишем, одабрала сам кошарку. Имала су предрасуде како то није спорт за мене, али упркос томе, одлучила сам да то буде кошарка. Од тад сам схватила да је кошарка мој животни сан. Сви имају неког идол, тако да је и мој највећи идол: Милица Дабовић. Гледајући је преко телевизора дала још већ мотивацију да не одустајем од кошарке. Милицу сам упознала и видела једном уживо, а желела би да је још више упознам. На инстаграм профилз објаивла је слику 2 пара кошаркашких патика и написала да саставимо састав на тему: "Зашто баш мени те патике?" Ја сам решила да напишем састав и пошаљем јој.

Садржина писма:

ЗАШТО БАШ МЕНИ ТЕ ПАТИКЕ?

"Пре четири година и неколико месеци, уписала сам се на кошарку. Сви су ми говорили да тај спорт није за мене!!! Како ћу имати велике руке и како ћу бити веома висока! Нисам желела никога да слушам. Веровала сам себи и слушала своје срце. Временом сам постала капитен. 21. новембра сам имала част да гледам репрезентацију Србије и видим најбоље кошаркашице. Посебно сам желела видети Милицу Дабовић. Њу сам некако посебно волела и желела видети. Први пут сам је уживо видела. Била сам пресрећна. Сликала сам се с' њом и добила њен аутограм.

На тему: "Зашто баш мени те патике" Волела би да ја те патике добијем, зато што ће ми бити једна ОГРОМНА успомена на њу. Ако би добила те патике, толико би их чувала, радо би обула на некој важој утакмици те патике. Све што желим у животу је да постанем као она, Милица Дабовић. Хвала ти што си ме научила да сваки пораз показује прави пут, до корака победе. Ако баш мене изабере, волела би да добијем оне црно-црвене наике патике. Хвала ти на свему Мицо, знај да те највише на целом свету волим!!! Најбоља! 

Кажу да чуда не постоје, е баш постоје. Данас сам добила патике, од мог највећег идола. Моја срећа је неописива, колико је то диван осећај добити патике и изабрати баш мене од 1 000 000 детета. Шта да кажем, осим да сам НАЈСРЕЋНИЈА на Земљи. Хвала пуно од срца... 


# кошарка Милица Дабовић патике Емилија Милановић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима