Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

"Ти ниси Јулија, ја нисам Ромео" у Алексинцу

rss

07.06.2016. Саша Марковић Гидра

Таш је био наш, само не онај београдски, него овај наш, градски.

"Ти ниси Јулија, ја нисам Ромео" у Алексинцу

Најбоља и најефтинија забава предходног викенда у читавој Србији је успела. Традиција великих концерта и добре посете за дан Општине је настављена.

Групације разних генерација рокера из околних градова Ниш, Пирот, Лесковац, Власотинце, Крушевац, Соко бања и других места окупирале су “Таш” како би видели легендарне рокере на делу и то за "џабака".

Рокерско гнездо у центру града солидно попуњено, обзиром да Партибрејкерси нису толико комерцијални бенд, већ онај прави рокерски са жестоким рифовима и јасним текстуалним порукама у виду парола.

На репертоару нове песме са последњег албума “ Сиротињско царство” и оне старе, проверене које су овај бенд учиниле недодирљивим.

Цанетов неизбежни сценски наступ, а није заостала ни одређена доза његовог хумора, гитарки тандем Антом и Роберт и остатак ритам секције учинили су наступ “Брејкерса” јединственим и незаборавним и то тачно после 24 године од њиховог последњег наступа у овдашњој хали спортова.

Хипнотисана гомила, 1000 година, Пут за југ, Земљотрес, Рођен лош, Прстен, Хоћу да знам куда води овај пут, и наравно, Крени према мени, одушевиле су љубитеље овог бенда који су били у старосном добу од 7 до 77 година.

Партибрејкерсима је, иначе, ово била изваредна “генералка” пред престојећи концерт који их очекује на реновираном Београдском “ Ташмајдану”.

Овај наш “Таш” се није обрукао у ниуједном погледу, јер као што рече Цане рокенрол је жив док су му деца верна.

Видимо се Брејкерси у некој другој причи, само неће ваљда опет после 20 и кусур година.


# Таш рок музика дан општине Партибрејкерс бенд
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима