Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

#HillsUp: Трећи дан фестивала

rss

17.07.2016. Саша Марковић Гидра

Други дан HillsUp фестивала је био подношљив. Коначно се њено височанство „киша“ смиловала и омогућила лепо вече на Тићком пољу.

#HillsUp: Трећи дан фестивала

Вечерашњи програм отворили су рок ветеран, Електрични оргазам са својим стандардним репертоаром и добро знаним хитовима кроз цео ток каријере, као што су „Да си тако јака“, “Бејбе, ти ниси ту“, „Капетан Есид“ или „ Дебела девојка“. Током њиховог наступа све време је падала ситна кишица, али то није сметало да се маса добро загреје и расположи уз хитове „ гра рокенрол цела Југославија“ и „Спојимо се сад“.

Након Оргазма на сцену се појављује "Бог" и зауставља кишу. Бивши хаусторовац, кога сви овде добро познају и сматрају за божанство, до сада је овде оставио најбољи утисак и направио право ремек дело на Тићком пољу. Дарко Рундек је са својим карго сапутницима Изабелом и Дуцом приредио магичну и незаборавну ноћ.

Добро познати стари хитови у миксу са новим песмама звучале су чаробно, поготово за младеж која је доминирала у првим редовима и на моје одушевљење певала хорски сваку песму. Била је то ноћ „Апокалипса“, “Македо“, „Руке“ или „Узалуд питаш“. Након планираног наступа Златибором је одјекивао ехо „БИС, БИС, БИС” какав се овде, по речима организатора, није чуо никад. Наравно, Дарко је то испоштовао и приредио право лудило бонус песмама „Шејн“ и „Шал од свиле“.

После поноћи уследили су тотално другачији звуци из равнице који су раздрмали златиборске пределе. Енергични Новосађани свој наступ започели су “Елитом “, а онда наставили наступ са добро познатим стварима као што су “Сама”, “10 година”, ”Хиљаде”, а свој наступ завршили “Путем Безнађа”, који је разбуцао читаво Тићко поље.

На крају је све испало добро, лакше се синоћ дисало, било је и дупло више људи. Домаћин љубазан и гостопримљив према новинарима. 

Идемо даље, вечерас је завршно вече, чекају нас “Дивље јагоде”, “357” и Београдски синдикат. 

П.С ваљда вечерас неће бити кише

Јужна Србија Инфо


# синдикат фестивал Јужна Србија рок музика Златибор Београдски синдикат Електрични оргазам Дарко Рундек HillsUp Ритам нереда Дивље јагоде
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима