Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Војислав Шешељ долази у Ниш

rss

28.04.2015. СРС

У среду, 29. априла 2015. године у Ниш долази Војислав Шешељ.
Тим поводом добили смо саопштење радикала.

Војислав Шешељ долази у Ниш

По доласку у Србију, Војислава Шешеља је дочекала апсолутна медијска блокада оних који га се „не боје“ јер води „застарелу“ политику. Без обзира на то, он је обишао скоро све градове у Србији, пробудио патриотске снаге и подигао рејтинг СРС на преко 20%.

А владајућа „елита“ је почела са кукњавом код својих налогодаваца да га, без обзира што нема за то никаквих правних основа, врате у Хаг, по систему „Што је баби мило – то јој се и снило!“. Већ су припремили јавност да проф.ДР Војислав Шешељ креће пут Хага. И делимично су били у праву: он заиста креће на пут, али пут слободарског Ниша, како би га југ Србије дочекао и поздравио!

Ова вест је толико узбунила распуштено стадо нишких напредњака, да су евидентно активирани сви СНС-ботови и „случајни“ сендвич-пролазници, да на свим интернет форумима остављају негативне коментаре. На жалост по њих, свуда су надбројчани онима који нису добили напредњачке сендвиче, оних који су захваљујући напредњачкој власти само на хлебу и води.

Тако ће Ниш и цео југ Србије имати част да у среду, 29.04.2015. у 16.30 часова , на Тргу краља Милана поздраве највећег српског сина данашњице, хероја, који је у дванаестогодишњој неравноправној борби са хашким антисрпским инквизиторима однео победу, борећи се за част српства! Он ће прво у колони возила, тзв. „Плавом каравану“ проћи улицама Ниша, по доласку у просторије странке дати изјаву за медије, одржати трибину у центру града, а након тога у просторијама странке одржати седницу Нишавског окружног одбора, при чему ће разговарати са присталицама и свима, који су након скоро 15  дочекали да га виде у Нишу.

Зато позивамо све патриоте Ниша и целог југа Србије, да у среду, 29.4.2015.год. у 16.30 часова, дођу на Трг краља Милана, поздраве српског хероја – Војислава Шешеља и својим присуством увеличају овај скуп!

Председник ГО Ниш СРС
Бојан Крстић

 


# СРС Ниш Војислав Шешељ Војислав Шешељ митинг
@SRS_info @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима