Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

СРС: Елиминисати извршитељску мафију

rss

21.05.2019. СРС

Српска радикална странка је покренула велику кампању на простору читаве Србије чији је крајњи циљ укидање јавних, приватних извршитеља. Приватни извршитељи су савремене дахије, који деру кожу грађанима наплаћујући измишљене, против законите и против уставне трошкове.

СРС: Елиминисати извршитељску мафију

Извршитељи су на челу организоване криминалне групе, а компањони су им банке и унапред познати купци отетих кућа и станова. Нишлије су нажалост на својој кожи највише осетили дивљање извршитељске мафије. Од 2013. до данас на територији Ниша  је покренуто преко 70.000 поступака принудне наплате. Извршитељи упадају у станове, утерују страх и бесомучно пљачкају грађане Ниша високим накнадама, измишљеним, противзаконитим трошковима и пленидбом имовине. Српска радикална странка сматра да нико не сме остати без крова над главом, јер је право на дом основно људско право. Позивам све грађане Ниша,пријатеље и комшије да дођу и потпишу петицију за укидање јавних извршитеља у страначким просторијама  Нишавског окружног одобра Српске радикалне странке сваким радним данима од 12 до 17 часова, (ул Боривоја Гојковића бр 4) или, на пунктовима викендом од 9 до 11 на Дурланскоји пијаци у Дурлану, једино овако можемо заједничким снагама укинули извршитељску мафију.

Изјаву за медије дао Стефан Илић, Одборник у скупштини града Ниша и члан Централне отаџбинске управе српске радикалне стране.


# СРС извршитељи Стефан Илић
@SRS_info @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима