Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ПС: Саопштење поводом неоснових напада у медијима на нашег председника

rss

07.12.2014. Покрет Социјалиста

ОО ПС Алексинац оштро осуђује неосноване нападе у медијима на нашег председника и министра за рад,запошљавање,социјална и борачка питања Александра Вулина.

ПС: Саопштење поводом неоснових напада у медијима на нашег председника

Наш председник је спречио било какву могућност да се злоупотреби новац грађана Србије приликом доделе средстава НВО, али то није разлог због чега га учестало нападају ДС и СДС.

Нападају га зато што није заћутао пред силом која упорно покушава да дестабилизује Владу Републике Србије. Хајка против њега почела је због његове изјаве поводом пуштања Војислава Шешеља на привремену слободу из притвора у Хагу, јер је још пре два месеца предвидео шта ће се десити и јасно рекао ко је то урадио.

Појединим центрима моћи не одговара ни премијер Александар Вучић који има огромну подршку народа и који заједно са нашим председником говори само истину, а не оно што би они желели да чују.

Што их буду више бесмислено нападали и оптуживали истина ће бити гласнија, због тога што се они и Влада Републике Србије на прави начин упорно и бескомпромисно боре за интерес Србије и српског народа.

ДО ПОБЕДЕ!


# Александар Вучић Покрет Социјалиста Влада Републике Србије Александар Вулин Војислав Шешељ
@avucic @poksocijalista @VulinAleksandar @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима