Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Платформа о јединственом наступу алексиначког ДС-а

rss

28.01.2014.

Органи странке у алексиначком ДС-у су донели одлуку да се након унутарстраначких избора, активно ради на јединству странке.

Платформа о јединственом наступу алексиначког ДС-а

С тим у вези,актуелно руководство је обавило низ разговора са кандидатима за општински одбор који су били на листи пораженог кандидата, Милоша Петровића.

"Драго ми је да се у ДС-у дешавају позитивне промене. До сада је након сваких избора долазило до нејединства у одбору. Ово је први пут да ново руководство активно укључује у рад и оне кандидате који су подржали председничког кандидата који је претрпео пораз на унутарстраначким изборима" - истиче Горан Станковић Роки, један од алексиначких демократа са најдужим стажем у ДС-у.

За коментар смо контактирали председника ИО ОО ДС Алексинац, Владицу Миловановића:

"Наша одлука је јасна, док трају унутарстраначки избори, сви се боримо за победу наших кандидата. Чим се избори заврше свима нам је циљ што бољи резултат ДС-а, невезано за то ко је начијој листи био. Рецимо, данас сам колегама предложио да у Извршни одбор буде наша активисткиња Јелена Милић, што су они једногласно прихватили,јер знају да је реч о вредној и поштеној особи. Никоме није било важно кога је она подржала на умутарстраначким изборима."

Коментара: 0


# избори Горан Станковић Роки
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима