Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Петооктобарске промене

rss

02.10.2015. Славиша Јовановић

Навршава се 15 година од почетка "ПЕТООКТОБАРСКИХ" промена у нашој земљи, а и даље је остало суштинско питање шта су нам те промене донеле?

Петооктобарске промене

"ПЕТООКТОБАРСКЕ" промене су, поред укидања СРЈ и успостављања вазалног односа према Западу, донеле пљачкашку приватизацију, увеле дивљи капитализам, уништиле домаћу привреду и банкарски систем. Музика страна, а
играчи наши, све о српском трошку.

Поред свих проблема које је пети октобар и ДОС на власти донео нашој економији, држави и народу, можда је један од највећих то што је озбиљно пољуљао наду људи у боље сутра.

Довеле су до дубоког раслојавања у друштву, тако да су некада слободни радни људи постали робови домаћих и страних капиталиста или део армије незапослених која једва преживљава, чему се ПС жестоко супроставља.

ПС се залаже за политику која би као највиши циљ имала остварење слободе, правде и једнакости за све грађане наше земље. Ово су темељни принципи и основне идеје нашег Програма, које је заједно са нашим председником Александром Вулином начинио академик Михаило Марковић, један од великана филозофске и социјалистичке мисли и идеје не само код нас, већ у целом Свету.

На политичкој сцени Србије ПС је јединствена партија, управо по свом Програму и оно што нас као чланове снажи и још више мотивише је чињеница да нам из дана у дан прилази све више чланова, тако да смо ОО прекрили готово целу Србију од Суботице до Врања, а посебно нас радује стварање и снажење Одбора и у другој Аутономној Покрајини-КиМ.

ДО ПОБЕДЕ!

Коментара: 4


# Покрет Социјалиста ДОС Михаило Марковић пети октобар
@poksocijalista @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-2)

    Perkan 02.10.2015.
    E, baš smo vam poverovali!

    Da je ranije bilo dobro, ne bi ni došlo do 5. oktobra. Da je bilo bolje kasnije, pa i bilo je malo bolje, barem nema nestašica struje, benzina, zejtina. Bankarski sistem nije ni postojao ranije.

    Možete da kažete da je loše, da nije urađeno kako treba, da su se mnogi napljačkali, ali budite i malo realni.
    Ako niste realni političari, onda i ne možemo nešto očekivati od vas...

  • (+1) (-2)

    Zoran 02.10.2015.
    Uvek isti tekstovi, promenite malo
    28.6.
    5.10.
    neki mart kada je umro Cobi...
    naučili smo napamet

  • (+1) (-1)

    Za Zorana 02.10.2015.
    kako mislis dosadno? Pa,evo,za promenu na cak dve razlicite teme imas opet tekstove o Violeti,tako da ovaj tekst dodje cak i kao "osvezenje"

  • (+1) (-2)

    pitanje 02.10.2015.
    Sasa, da li ti tekstove pise neko od korisnika ustanove ?


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима