Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Петооктобарске промене

rss

02.10.2015. Славиша Јовановић

Навршава се 15 година од почетка "ПЕТООКТОБАРСКИХ" промена у нашој земљи, а и даље је остало суштинско питање шта су нам те промене донеле?

Петооктобарске промене

"ПЕТООКТОБАРСКЕ" промене су, поред укидања СРЈ и успостављања вазалног односа према Западу, донеле пљачкашку приватизацију, увеле дивљи капитализам, уништиле домаћу привреду и банкарски систем. Музика страна, а
играчи наши, све о српском трошку.

Поред свих проблема које је пети октобар и ДОС на власти донео нашој економији, држави и народу, можда је један од највећих то што је озбиљно пољуљао наду људи у боље сутра.

Довеле су до дубоког раслојавања у друштву, тако да су некада слободни радни људи постали робови домаћих и страних капиталиста или део армије незапослених која једва преживљава, чему се ПС жестоко супроставља.

ПС се залаже за политику која би као највиши циљ имала остварење слободе, правде и једнакости за све грађане наше земље. Ово су темељни принципи и основне идеје нашег Програма, које је заједно са нашим председником Александром Вулином начинио академик Михаило Марковић, један од великана филозофске и социјалистичке мисли и идеје не само код нас, већ у целом Свету.

На политичкој сцени Србије ПС је јединствена партија, управо по свом Програму и оно што нас као чланове снажи и још више мотивише је чињеница да нам из дана у дан прилази све више чланова, тако да смо ОО прекрили готово целу Србију од Суботице до Врања, а посебно нас радује стварање и снажење Одбора и у другој Аутономној Покрајини-КиМ.

ДО ПОБЕДЕ!


# Покрет Социјалиста ДОС Михаило Марковић пети октобар
@poksocijalista @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима