Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Двери: овако више не може

rss

18.03.2013. Двери покрет ЗА живот Србије

У Медија центру Двери у Београду одржана је ванредна конференција за медије Покрета Двери поводом новонасталих политичких дешавања у Србији. На конференцији су говорили чланови Старешинства Покрета Двери: Владан Глишић, Радован Тврдишић и Бошко Обрадовић.

Двери: овако више не може

ВЕЛИКИ НАРОДНИ ПРОТЕСТ И ПОРОДИЧНА ШЕТЊА ПРОТИВ ВЛАДЕ

Субота, 6. април, Трг Републике у Београду у 13 часова!

 

Представници Покрета Двери оценили су да овако више не може по бројним државним питањима: одустајања Владе Србије од Косова и Метохије, продаје пољопривредног земљишта странцима, сталних уцена из Европске Уније, увођења ГМО семена и хране у ланац исхране, новог задуживања државе за 4 милијарде евра за пола године нове власти, одузимања имовине презадуженим породицама, афере са зараженим млеком... Посебно је истакнуто погубно стање медијске цензуре, морални колапс власти због састајања премијера и врха СПС-а са шефовима мафије, бујање сепаратистичких појава у Војводини, лоше стање у граду Београду услед заблокираности скупштинског рада...

Због свеукупног катастрофалног стања у држави и одсуства активне опозиције новој власти (ДС и ЛДП у распадању су постали део режима по питању ЕУ и КиМ), Покрет Двери је позвао на стварање новог опозиционог фронта, који би чинио патриотски политички блок, родољубиве организације и интелектуалци, са циљем рушења Банана-Владе Србије Дачић-Вучић-Динкић.

Покрет Двери је још пре две године, када је изашао Нови народни договор, покренуо борбу против страначко-паразитског система и уједињених монопола политичара, тајкуна и банкара, против којих се данас протестује и у Словенији, Бугарској и Италији. Србија ће 6. априла постати део велике европске породице уличних протеста против политичких режима који су део Уједињених монопола.

Двери покрећу кампању ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ у свим градовима Србије и обавиће широке консултације са свим незадовољним политичким и социјалним групама у циљу стварања заједничког опозиционог фронта и припреме протеста 6. априла у Београду.
Информативна служба Покрета Двери

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5FV_QiF1nwo
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d4jyUcG9JDc#!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yhjoIL1Scfs
 


# Двери
@SPDveri @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима