Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одржани други протести 1 од 5 милиона у Алексинцу

rss

03.03.2019. Душан Остојић

Други грађански протести у Алексинцу протекли су у атмосфери добре организације и достојанствене шетње. Говорници су били изузетни. Глумица Јасмина Радовановић је указала на низ пропуста актуелне власти у Србији када су у питању коментари председника Вучића на грађанске протесте у Србији.

Одржани други протести 1 од 5 милиона у Алексинцу

"Он нас назива да смо олош, друштвени шљам и лажна елита, а ја овде у Алексинцу могу да видим храбре људе чистог срца, на чему вам искрено честитам драги Алексинчани".

Водитељка програма била је Јелена Рајић која је присутне обавестила да ће од следећих протеста бити уведена и једна кутија за предлоге грађана;

"У ту кутију можете убацити ваше предлоге и сугестије који се тичу захтева да се одређени проблеми у нашој општини реше. Те предлоге ћемо прикупити и систематизовати у будуће захтеве наших протеста у Алексинцу. Молим вас да будете достојни и културни људи, како бисмо им показали да смо за разлику од њих ми културни људи а не нека разуларена маса како нас често називају" - истакла је г.Рајић.

У свом кратком али јако добром и ефектном говору, млади алексиначки адвокат, Стеван Матејевић је истакао;

"Од пре двадесет година када сам као гимназијалац говорио на протестима против Милошевићевог режима до данас ништа се променило није. Зло је узело само већи облик. Било нам је лоше тада, али данас нам је горе и даће Бог да нам ови протести буду и последњи у нашим животима".

По незваничнном извештају полицијске службе у Алексинцу било је око 300 људи на протесту.

Извор: Проверена вест

Фото: Вукан Остојић


# Алексинац Душан Остојић протест Вукан Остојић 1 од 5 милиона Стеван Матејевић
@zubarcina #1od5miliona @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима