Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Митинг ДС-а: Осветли Србију 25. априла

rss

23.04.2015.

Полазак из Алексинца у суботу у 12 сати са платоа Дома Културе.

Преносимо позив Бојана Пајтића:

Митинг ДС-а: Осветли Србију 25. априла

Драrи пријатељи,

Захваљујем вам се на великом труду који улажете да митинг који организујемо 25. априла буде доrађај са ког ћe Демократска странка послати јасну поруку да у Србији постоји алтернатива, да није тачно да опозиције нема и да ћe управо наша странка бити место окупљања свих оних који другачије мисле.

Репресија расте. Страх се шири. Мрак се надвија. Батинаши су на улицама. Ућуткују се сви каји желе нешто критички да кажу. Нападају се независне институције. Разарају се државне институције. Руши се владавина права. Демакратија се своди на пуко гласање. У такву земљу нико неће да улаже и ми знамо да она нема будућност. Нећемо да дозволимо да потпуна униште Србију, задуже генерације које долазе и забране слободу избора.

Зато Демократска странка, као и увек да сада свесна своје историјске одговорности, заједно са пријатељима пазива све rрађанке и грађане којима су слобода, економски прасперитет и једнакост на срцу да дођу на митинг 25.4. у 17 х на Трг Републике у Беоrраду да заједно осветлимо Србију. Понесите добру енергију, светло и храброст. Покажимо им да се не плашимо да гласно кажемо да је ово најнеспособнија Влада у историји вишестраначја у Србији.

Хајде да уложимо посебан напор, да се потрудимо и да разговарамо са што већим бројем својих пријатеља, комшија, колега и са свим нашим суграђанима и да их охрабримо да дођу у суботу у Београд.

Потребни сте нам!

Др. Бојан Пајтић

 

Полазак из Алексинца у суботу у 12 сати са платоа Дома Културе.

Пријаве на телефон 802929 или моб 063 80 55 422 Небојша Марковић


# ДС митинг Бојан Пајтић Небојша Марковић
@demokrate @PajticBojan @markonial @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима