Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Корманци неће Поповића?

rss

27.03.2016. Д. Остојић

У селу Корман, до сада, је боје напредњака успешно бранио Бобан Јанаћковић, који је био један од највернијих и најуспешнијих кандидата СНС-а на овом простору.

Корманци неће Поповића?

Преласком Саше Поповића из УРС-а, ситуација се мења, те су у Корману напредњаци добили два кандидата.

Од нашег саговорника Д.Ј. смо добили детаље:

"У Корману имамо јако велики месни одбор од преко 85 чланова. Став нашег месног одбора је био да кандидат СНС треба да буде Јанаћковић јер је он све време у нашој странци. На листи се појавио Поповић против кога ми лично немамо ништа, али он је за нас члан УРС-а, и ми смо у одбору се често борили против политичких прелетача, а сада треба да дамо подршку једном од њих." истиче наш саговорник.

Трагом ове вести сазнали смо још неколико детаља.

Поводом овог проблема у Корман је дошао председник општине Ненад Станковић са делегацијом руководства алексиначког одбора СНС;

"Нама је речено да је то трибина СНС и да можемо да присуствујемо, а онда када смо дошли речено нам је да из сале изађу сви који нису чланови СНС, јер ће овај састанак бити промењен, па уместо трибине за грађане, биће одржан месни одбор СНС. Било нас је двадесетак. На одбору је било заиста мучно, председник Станковић нам се прво драо, а онда извињавао. Прво нам је рекао да је Вучићева одлука да Поповић буде одборник, а онда причао како један одброник ништа не одлучује. Ми смо га питали, а зашто га онда бирамо ако не одлучује. На крају је један од наших највернијих чланова устао и бацио чланску карту СНС. Све се завршило тиме да је Поповић ипак кандидат, наш Бобан није." истиче један од присутних активиста који је замолио за анонимност.


# председник општине СНС одборник избори Ненад Станковић Корман Саша Поповић Бобан Јанаћковић
@sns_aleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима