Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Кампања против Двери

rss

25.05.2012. www.dverisrpske.com

Недавне акције Двери против изборне крађе активирале су све аларме режима: спрема се прљав обрачун са Дверима.

 

Поштовани саборци и присталице Двери,

 


Недавна акција Двери против изборне крађе у тренутку када смо једини и пре свих схватили шта се догодило и док су све остале опозиционе организације и странке прихватале режимску лаж да је народ гласао за Тадића и Дачића, била је потез који је укључио све аларме у Тадићевом режиму.

Да Двери нису одмах по сазнању изборних резултата и упоређивању званично објављених са онима које смо стварно видели на терену почеле да узбуњују српску јавност чињеницама о изборној крађи – режим би једноставно и без икаквих проблема убедио све да је он тај који треба да влада Србијом без одговорности и унедоглед.

Међутим, оно што је Тадићеве извршиоце натерало да посебно покраду Двери јесте чињеница да смо ми најпрецизније, кроз свој изборни програм и кампању, разобличили механизме колонијалне управе у Србији и издајничког система који изнутра ту меку окупацију подржава а што је срж Тадићеве власти.

Све у свему, ако досада није било јасно, после жестоке и истините изборне кампање и изборног програма Двери и после нашег подизања поражене опозиционе јавности и њеног мобилисања против изборне крађе, свима је јасно – Двери су најактивнији и најслободнији део опозиције у Србији!

Репресија режима следи

То, међутим, истовремено значи да у овом тренутку сва жестина режимске репресије креће према Дверима.

Забрана нашег предходног протеста била је само једна од видљивих мера против нас. Крећу много суптилније и перфидније мере којима Тадићев режим и његове службе покушавају да нас обрукају а да избегну да нам дају ореол жртве који је по њих изузетно опасан.

Само неки од метода којима ће нас нападати како би окрњили све веће поверење у Двери и подршку која у народу сваким даном све више расте, су следеће:

1.медијско блаћење истакнутих људи у Покрету измишљотинама против њих лично или против њихових породица;

2.буђење жутих кртица у опозиционим странкама које ће кренути у клеветање Двери у циљу даљег завађања патриотских опција у Србији, у тренутку када нам је потребан заједнички опозициони фронт против Тадићеве изборне крађе;

3.покушаји да се изазивају међуљудски сукоби по повереништвима и у унутрашњој структури Двери у целини;

4.ширење гласина и измишљотина о спорном финансирању Двери (иако је познато да је наша кампање била најсиромашнија и финансирана директно из народа, а наша заступљеност на медијима по извештају РРА убедљиво на последњем месту),  које је иако минимално за политички рад успело да буде толико ефикасно да су морали на изборима да нас покраду како би нас спустили испод цензуса и тако спречили да за њих врло непријатан противник уђе у Скупштину Србије;

5.обарање нашег сајта који је постао врло значајан антирежимски медиј и својеврсна независна утицајна дневна новина (поготово у тренуцима када можемо да га искористимо као место оглашавање истине која разара режим и његове лажи);

6.убацивање режимских плаћеника у наше протесте како би провокацијама изазвали насиље и компромитовали мирне и масовне протесте којима Двери разобличавају Тадићеву власт;

7.спремање тематских емисија на режимским медијима против Двери у којима желе да нас представе као инспираторе сваког екстремизма у Србији (слично "Инсајдеру Б92" када смо били проглашени за идеолошку капу свих екстремно десних организација).

Арсенал лажи и обмана које ће режим користити против Двери овим наравно није исцрпљен. Креативност у злу је увек била једина креативност коју режими у распадању (какав је и Тадићев) поседују.

Ми, насупрот томе, све Вас који нас подржавате или само пратите наш рад позивамо да размишљате својом главом, да одмеравате шта радимо и какве плодове тај рад оставља, да пратите шта говоримо и да ли иза својих речи стојимо – то ће бити најбољи начин да све ове пројектоване лажи отпадају са Двери исто као што су и многе етикете до сада отпале, а Двери сваким даном постајале све јаче и јаче.

Информативна служба Покрета Двери

Коментара: 4


# Двери
@SPDveri @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Dojchin 25.05.2012.
  Bravo Dveri! Borba za bolju i pravedniju Srbiju je pocela! U lazi su kratke noge - zivi bili pa videli!

 • (+0) (-0)

  điđa 25.05.2012.
  treći put pišem,i ovo je smešno jer nisam slep da nevidim ovolike brojke,ali pisao sam ćirilicom.Dveri postoje i dveri su jače nego što su bile ,pošto ova vlada neće moći da izdrži duže od nove godine mi se spremamo za izbore ,a sada nas je sve više i više

 • (+0) (-0)

  srđan 25.05.2012.
  Упркос медијској хајци и организованој крађи, Двери су на поновљеним изборима у Новом Саду успеле да одбране цензус.

  Нови Сад, 21.05.2012

  Покрет Двери повереништво Нови Сад обавештава јавност да смо, и поред тога што је организована криминална група на Ђурђевданским изборима 2012. године украла Дверима 3.000 гласова, и што је од тада до данас вођена медијска хајка на наш Покрет, ипак успели да сачувамо изборну вољу Новосађана.

  Захваљујући залагању свих активниста, доброј организацији и савременим идејама за које се Двери залажу, имаћемо прилику да се у Скупштини града Новог Сада боримо за права обичног човека.

  Користимо ову прилику да честитамо Српској Радикаланој Странци што ће нааставити традицију политикче борбе корз институцију Скупштине града Новог Сада.

 • (+0) (-0)

  đile 25.05.2012.
  Медији су углавном прећутали да Двери имају око 40 својих одборника широм Србије

  Београд, 22.05.2012

  Ђурђевдански избори остаће упамћени не само по изборној крађи коју је осмислила и организовала криминална група у циљу одржања Демократске странке на власти противно већинској вољи народа, већ и по медијској цензури која је одбила да констатује политички феномен Двери и рађање Покрета за живот Србије као најмлађе и најперспективније политичке снаге.

  Из тога закључујемо да циљ није био само да се Двери спусте испод републичког и покрајинског цензуса већ и да се онемогући јавности да констатује нову политичку организацију која је за свог председничког кандидата добила 110.000 гласова, а за своју парламентарну листу око 200.000 гласова. Ово посебно постаје карактеристично када се подсетимо да су медији громогласно прећутали да Двери улазе у скупштине 12 градова и општина широм Србије и да се свеукупно може рећи да представљају највеће политичко изненађење ових избора.

  Јер ако неко први пут учествује на изборима, излази сам без коалиција, успева да се организује и изађе на све нивое избора кој ису расписани истовремено и оствари овакав резултат, онда је то политички феномен у свим земљама света осим у цензурисаној политичкој и медијској стварности Србије. Зар је могуће да нису медијска вест 15 посто добијених гласова и победа Двери на локалним изборима у Чачку, или 10 посто у Краљеву, или улазак у градске и општинске скупштине у Новом Саду, Нишу, Београду...

  Овај резултат био би и већи да није било изборних манипулација и спуштања Двери испод цензуса у низу локалних самоуправа, где се још увек боримо на Управном суду и по


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима